Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "siļķu mērce"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Olas siļķu mērcē 4.22

Cieti novārītām olām atdala caumalu, pārgriež gareniski uz pusēm un pārlej siļķu mērci. Grezno ar lociņiem vai pētersīļu zaļumiem. Siļķu mērces gatavošana: Sālitas siļķes pārlej ar aukstu ūdeni un 4-6...Skatīt recepti

Sautēti kartupeļi siļķu mērcē 4.33

Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs vai stienīšos. Sīpolu sasmalcina. Sautējamā katlā vai dziļā pannā taukvielā sacep sīpolu, liek kartupeļus, pielej buljonu vai ūdeni, trauku noslēdz, uz mazas liesmas vai cepeškrāsnī...Skatīt recepti

Siļķu mērce 4.14

Siļķi iepriekš nomērcē ūdenī, notīra, smalki sakapā. Sviestu, sīpolus un miltus gaiši uzbrūnina, klāt pielej gaļas buljonu, un mērci papildina ar garšvielām, pēc tam ievāra un izlaiž caur sietiņu. Gatavā...Skatīt recepti

Siļķu mērce 2 4.19

Siļķi 3—4 st. mērcē pienā. Tad siļķi ļoti smalki sakapā ar novārītiem olu dzeltenumiem un nomizotu mazāku ābolu un izberž caur rupjāku sietiņu, pēc tam biezenim klāt piejauc labi izmaisītus...Skatīt recepti

Siļķu mērce 4.20

Notīrītu, smalki sakapātu un samaltu siļķi sajauc ar skābu krējumu, sinepēm un etiķi vai citrona sulu. Galdā mērci pasniedz pie auksta cepeša....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābu kāpostu , liellopu , Piena mērce , Vīna mērce , piena mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Notīrītus kartupeļus izvāra pasālītā ūdenī, nokāš, nosusina, liek bļodā, pārlej ar kausētu sviestu, pārkaisa ar rīvētu sieru. Ēdienam gar malām
Pannā sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas un katrai cepšanas gaitā uzliek ripiņās sagrieztus cīsiņus. Pankūku apgriež uz otru
Olu dzeltenumu kuļ pusstundu ar cukuru: tad klāt piejauc berztu citrona mizu vai vaniļu, izsijātu berztu baltmaizi un miltus, un
Iepriekš novārītu, nodīrātu un izasakotu zivi smalki sakapā un sajauc ar izkausētu sviestu, veselām, svaigām olām, pipariem un sāli, tad
Lielā katla dibenā saliek gabaliņos sagrieztu vērša gaļu bez taukiem, palielos gabalos sadalītu teļa priekšgabalu, šķēlēs sagriezta jēlu šķiņķi, ar
Aknām novelk plēvīti, sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā, pievieno sīki sagrieztus, margarīnā apceptus sīpolus apceptus sīpolus, sakultu olas dzeltenumu,
Pagatavo biskvīta mīklu, ar tējkaroti liek mīklas piciņas uz ieziestas plātes vai mīklu pilda konditorejas caurulītē un uz plātes izveido

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180