Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "siļķe"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 15 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Uz oglēm ceptas siļķes 4.39

Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem...Skatīt recepti

Cepta sālīta siļķe 4.46

Sālītas siļķes mērcē 4-6 stundas aukstā ūdenī. Tad notīra, atdala asakas un filejas sagriež gabaliņos. Pēc tam apviļā kviešu miltos, iemērc sakultā olā, vēlreiz apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un...Skatīt recepti

Siļķe ar sīpoliem 4.21

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas. Siļķes filejas sakārto siļķu traukā vienu uz otra, sagriež šķērsām gabaliņos. Siļķei pārliek ripiņās sagrieztus sīpolus un pārlej ar etiķa un eļļas maisījumu. Grezno ar...Skatīt recepti

Siļķe ar skābu krējumu 4.25

Nomērcētu, no asakām atdalitu siļķes fileju sagriež gabaliņos, sakārto siļķu traukā, pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa sasmalcinātus lociņus. Nomērcētu siļķi nosusina un stingri ietin pergamenta papīrā. Tad liek uz...Skatīt recepti

Malta siļķe 4.29

Siļķi nomērcē, notīra, atdala asakas un kopā ar liellopa cepeti, vārītiem āboliem, sviestā apcetu sīpolu gaļas mašīnā samaļ 2-3 reizes. Iegūtai masai pieliek daļu skābu krējuma, samaisa un sakārto traukā,...Skatīt recepti

Kapāta siļķe 4.33

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas un sagriež sīkos gabaliņos. Tāpat sīki sagriež skābētus gurķus, ābolus, redīsus, sīpolus un cieti novārītu olu. Visas sasmalcinātās sastāvdaļas sajauc ar pusi no paredzētā skābā...Skatīt recepti

Rullēta siļķe 4.09

Nomērcētās un notīrītās siļķēs apsmerē ar planu sinepju kartiņu, ieliek mazu skāba gurķa šķēlīti un sarullē, aizspraužot ar krustnagliņām. Uzvāra etiķi ar vircām, pipariem, sīpoliem un lauru lapām, aukstu pārlej...Skatīt recepti

Marinētas siļķes 4.24

Siļķes nomērcē, nomazgā, iztīra, var sagriezt gabaliņos. Sakārto visas kādā traukā. Marinādi novāra, pieliek vircas, cukuru, atdzesē aukstu. Sīpolus sagriež ripinās, pārlej siļķi novieto vēsā vietā. Pasniedz galdā pēc 3...Skatīt recepti

Ceptas siļķes 4.15

Siļķes nomazgā, iztīra iekšas, nomērcē, novelk ādu, pārgriež uz pusēm, izjem asakas, iemērc miltos, sakultā olā un rīvmaizē, cep karstā sviestā. Garnē ar citrona šķēlēm un zaļumiem.

...Skatīt recepti

Ar siļķēm pildīti kartupeļi 4.24

Vienāda izmēra apaļus kartupeļus nomizo, tiem nolīdzina pamatnes un izdobj vidu, tad viegli sāļā ūdenī nedaudz apvāra. Kartupeļus uzliek uz sieta tā, lai iztecētu ūdens, pēc tam kartupeļus piepilda. Pildījumam...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu salāti , jēra gaļa , diļļu , limonāde , pastēte ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Sīrupu, medu, cukuru un sviestu uzvāra. Verdošā masā ieber sasmalcinātas garšvielas un izsijātus kviešu miltus un sakuļ. Nedaudz atdzisušai mīklai
Rīvētu sieru, sviestu, sinepes, nedaudz sāls (pēc garšas), piparus, alu samaisa, uz uguns karsē līdz vārīšanai. Maizi sagriež glītās šķēlēs,
Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, 1 reizi samaļ, samīca, veido no 200 gr 3 apaļus plāceņus, sakarsē sviestu, ieliek siteņus,
Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona
Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas foreles uzliek vārīties ar verdošu ūdeni, lai ūdiens zivis pilnīgi apņemtu, pieliek sāli, etiķi, un vāra
Gaļu samaļ, pieliek smalkos piparus, sīpolu, sāli, olas, izmērcētu baltmaizi, samaļ vēl vienu reizi, izveido no 200 gr 3 apaļas
Maizi sagriež glītās šķēlītēs, apziež ar sviestu, uzspiež pa cauruli aknu pastēti, garnē ar citrona šķēlītēm.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180