Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "seleriju salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 13 rezultāti


Seleriju salāti ar citronu

Seleriju salāti

Selerijas salātiem izmanto viegli apvārītas, jo apvārītas selerijas nekļūst tumšas un to garša ir maigāka.
Apvārītas selerijas rīvē skaidās, aplaista ar citronu sulu.

... »
Burkānu, ābolu un seleriju salati

Dārzeņus notīra sarīvē, ābolu nomizo un sarīvē, uzlej krējumu vai majonēzi, izmaisa, pēc garšas pieliek sāli un cukuru.

... »
Rutku un seleriju salāti

Rutkus un seleriju sakni sarīvē skaidiņās, pārkaisa ar citronskābi un sāli, aizvākotā traukā sakrata, līdz atdalās sula. Salātus liek traukā un pārlej ar krējumu. Rotā ar sasmalcinātiem zaļumiem.

... »
Skābētu kāpostu, ābolu, burkānu un seleriju salāti

Ābolus sagriež gabaliņos, burkānus un selerijas sarīvē uz smalkās rīves un visu pievieno skābiem kāpostiem. Pieliek rīvētu citrona miziņu, pieber cukuru un samaisa ar eļļu.

... »
Skābētu kāpostu un seleriju salāti

Nomizotu selerijas sakni sarīvē uz smalkās rīves, pārkaisa ar citronskābi, cukuru, sāli un ļauj 10 līdz 15 minūtes ievilkties, tad pievieno skābiem kāpostiem un samaisa ar krējumu. Krējumā iemaisa sīki ... »

Seleriju salāti ar āboliem un riekstiem

Vārītas selerijas un nomizotus, no sēklām atbrīvotus ābolus sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Lazdu riekstu kodolus sakapā un kopa ar augļu sīrupu pievieno majonēzei. Mērci pārlej sagrieztām selerijām ... »

Seleriju salāti ar šķiņķi un gurķiem

Vārītas un nomizotas seleriju saknes, gurķus un šķiņķi sagriež 3 cm garos gabaliņos. Selerijas un gurķus vēlams griezt ar robotu nazi. Pievieno sasmalcinātus sīpolus. No citronu sulas, sāls, pipariem, cukura ... »

Seleriju salāti ar bietēm

Vāritas selerijas saknes sagriež kubveida gabaliņos, aprasina ar citronu sulu, pārkaisa ar sāli un garšvielām, pārlej ar majonēzi, virsu liek ar robotu nazi sagrieztus biešu gabaliņus, dekoratīvi sakārtotas salātu lapas.

... »
Seleriju salāti ar augļiem

Vārītu selerijas sakni sagriež garenos gabaliņos un sajauc ar gabaliņos sagrieztiem ananasiem un apelsīnu gabaliņiem. Pēc garšas pievieno sāli, cukuru un citronu sulu. Saldo krējumu saputo un sajauc ar augļu ... »

Seleriju salati majonēzē

Ābolus atbrīvo no serdes, nomizo, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem sēklas un sagriež garenos gabaliņos. Gurķus un papriku no sēklām ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kabaci , vārīts lasis , plūmju kompots , sirds , manna ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180