Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "selerija"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Selerijas 4.28

Smaržīgās selerijas audzētas tālā senatnē. Eiropa tās sāka kultivēt tikai 18. gs. Selerijas ir divgadīgs čemurziežu dzimtas lakstaugs, var izaugt 30—120 cm augsts augs. Selerijas aug arī savvaļā Vidusjūras apgabalos,...Skatīt recepti

Kartupeļi ar selerijām piena mērcē 4.20

Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos vai šķēlītēs. Katlā liek selerijas, kartupeļus, pielej verdošu ūdeni, pieliek sāli un aizvākotā traukā izsautē mīkstus. Sviestu izkarsē kopā ar miltiem (nepieļaut sabrūnēšanu), pa daļām pielej...Skatīt recepti

Krējuma mērce ar selerijām 4.38

Seleriju sakni sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar citronu sulu, sāli un cukuru un iemaisa krējuma. ...Skatīt recepti

Ābolu salāti ar selerijām 4.23

Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar āboliem un zaļajiem zirnīšiem. Majonēzi sajauc ar ābolu etiķi, kam...Skatīt recepti

Burkānu salāti ar āboliem un selerijām 4.21

Burkānus un ābolus sarīvē uz rupjās rīves, selerijas sakni sarīvē uz smalkās rīves. Visu samaisa un pārlej ar augļu majonēzi.

...Skatīt recepti

Burkānu salāti ar selerijām un puraviem 4.10

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, ābolus un puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves. Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes (1 tējkaroti), un samaisa....Skatīt recepti

Selerijas marinādē 4.50

Uzvāra ūdeni, pielej etiķi un pieliek cukuru, sāli, verdošā marinādē apvāra strēmelēs sagrieztas selerijas. Atstāj ievilkties uz 4-8 st.

...Skatīt recepti

Selerijas ar skabētiem gurķiem 4.33

Svaigu, notīrītu seleriju sarīvē skaidiņās, pievieno sīki sagrieztu skābētu gurķi, kukurūzas eļļu, sāli. Visu samaisa, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

...Skatīt recepti

Selerijas ar pākšu pupiņām 4.29

Sagrieztas pākšu pupiņas novāra līz tās paliek mīkstas, bet selerijas Izvāra pastingras. Pagatavo mērci: sīpolus sagriež ripiņās, cep eļļā caurspīdīgi zeltainus, pievieno tomātu biezeni, garšvielas, pēc vajadzības ūdeni, etiķi. Atdzesēto...Skatīt recepti

Selerijas ar burkāniem 4.29

Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mērce , zaķ , frikadeles , sīpoli , želeja ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Jaunus sparģeļus notīra, sagriež puspirkstu garos gabalos un izvāra viegli sālītā ūdenī mīkstus. Tai pašā laikā šampinjonus sagriež smalkās šķēlēs
Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā
Lai skābēti gurķi būtu labas kvalitātes, nebūtu pārskābuši, ar asu garšu, tie obligāti jāuzglabā zemā temperatūrā 0 - 4°C.
Kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs, taukvielās apcep, tad ievieto sautējamā katlā, pievieno buljonu vai ūdeni un sautē. Baklažānus rūpīgi nomazgā, nogriež
Miltus izsijā uz mīklas dēļa, iekapā cietu taukvielu. Pieber smalko cukuru, visu samaisa, veido kaudzīti ar padziļinājumu, tur ielej sakultu
Foreles nozvīņo, iztīra iekšas, nomazgā, sadala, uzkaisa nedaudz sāls. Ūdenim pievieno garšvielas, vārošā liek zivis, vāra ap 10 minūtēm, tad
Nēģus, ja tie vēl dzīvi, ieber maisiņā un nosloga, lai tie nobeigtos. No sloga izņemtus nēģus sakaisa ar un noslauka

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180