Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sautējums"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 26 rezultāti


Dārzeņu sautējums ar cīsiņiem

Nomazgātus, notīrītus, gabaliņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un iepriekš brūngani apceptus sīpolus liek karstā ūdenī un aizvākotā traukā sautē, tad pievieno gabaliņos grieztus kartupeļus un, kad dārzeņi pusmīksti, pieliek ... »

Pākšu pupiņu sautējums

Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas un sagriež šķērsām, tās liek katliņā kopā ar mazu pēc garšas sālītu ūdens daudzumu, sautē līdz mīkstas. Uztumē, pievienojot ar saldo ... »

Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums

Burkānus noskalo, notīra, sagriež kubiciņos. Katliņā izkausētā sviestā ievieto burkānus un uz apcep, tad pielej karstu ūdeni, katlam uzliek vāku un burkānus sautē uz lēnas uguns. Kad burkāni ir ... »

Sarkano kāpostu un ābolu sautējums

Sīpolus sasmalcina, katlā sakarsētā taukvielā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus kāpostus un apmaisot karsē, līdz kāposti sakrīt, tad pielej nedaudz karsta buljona, pieliek želeju, aizvākotā traukā sautē, pusmīkstiem pievieno sāli, cukuru, ... »

Saldais kartupeļu un augļu sautējums

Plūmes un ābolus nomazgā siltā ūdenī, tad pārlej ar karstu ūdeni un pāris stundu uzbriedina. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos un kopā ar izmērcētajiem augļiem (pārlej ar mērcējamo ūdeni) sautē. ... »

Gaļas, kartupeļu un skābētu gurķu sautējums

Gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos. Ja gaļa liesa, katliņā izkausē taukvielas. Sagatavoto gaļu liek katlā, apcep brūnu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sacep tos caurspīdīgus, pielej karstu šķidrumu, pievieno tomātu biezeni un aizvākotā ... »

Dārzeņu sautējums ar sardelēm

Sardeles verdošā ūdenī uzkarsē, tad no ūdens izņem. Noskalotus, notīrītus, gabaliņos grieztus burkānus, sasmalcinātus kāpostus un sīpolus liek karstajā ūdenī un aizvākotā traukā sautē, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus ... »

Kartupeļu un ķirbju sautējums

Notīrītus ķirbjus sagriež šķēlēs un apcep. Taukvielās apcep arī gabaliņos sagrieztus kartupeļus un ripās sagrieztus sīpolus. Sagatavotos produktus liek sautējamā katlā, pieliek sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un pielej nedaudz šķidrumam ... »

Kartupeļu un pupiņu sautējums

Pupiņas izmērcē, tad novāra pusmīkstas. Notīra kartupeļus, sagriež kubveida gabaliņos un kopā ar taukvielās saceptiem sīpoliem un sāli pievieno pupiņām. Karsēšanu turpina, līdz visas sastāvdaļas mīkstas, tad pievieno tomātu biezeni, ... »

Kartupeļu un dārzeņu sautējums

Burkānu notīra, sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, pievieno karstu ūdeni vai buljonu un slēgtā traukā uz mazas liesmas sautē. Kāpostus un sagrieztu sīpolu sakarsētās taukvielās apcep, pievieno burkāniem katlā un turpina ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
auzu , bruklenu , puķkāposti , Liellopa gaļas buljons , omlete ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Nedaudz vīna ar cukuru, apelsīna un citrona miziņām, krustnagliņām un kanēli uzkarsē. Tad pielej pārējo vīnu un uzsilda, bet nevāra.
Ābolus nomizo un smalki saberž, biezeni sajauc ar berztiem mārrutkiem, etiķi, cukuru un sāli. Šī mērce pagatavojama tikai īsu brīdi
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, miltus. No masas ar miltainām rokām izveido apaļas klimpas, laiž tās verdošā pienā un
Baltmaizi sagriež kubveida gabaliņos, liek uz pannas sakarsētā sviestā un apcep gaiši brūnu garoziņu, bet vidū, lai paliek mīksti. Pēc
4 olas, 8 tējkarotes cukura, 4 liķiera glāzītes konjaka, ruma vai degvīna, 0,75 l piena, muskatrieksts. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru.
Gurnu atdala, noņem plēves, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli. Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses brūnas.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180