Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "salda"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 18 rezultāti


Saldā šokolādēs mērce

Uzkarsē ūdeni, kam pievieno cukuru un sviestu, visu uzvāra, pieliek pa gabaliņam lauztu šokolādi un uz lēnas uguns pārmaisot karsē, līdz šokolāde izkūst.

... »
Bumbieri ar saldām pupiņām

Pupiņas noskalo un liek nomērcēties, kopā ar nelielu daudzumu eļļu ūdenī vara, līdz pupiņas top pusmīkstas, tad pievieno iepriekš notīrītus, glītās šķēlēs vai gabaliņos sagrieztus bumbierus un turpina sautēt, ... »

Salda madeiras mērce

Olu dzeltenumu kādu 1/4 st. kuļ ar cukuru. Madeiru sakarsē, pieliek sviestu un sakulto olu dzeltenumu, ko vairs nedrīkst uzvārīt, un kuļ uz, uguns, līdz, tā paliek bieza. Mērci padod ... »

Majonnes saldā krējuma mērce

Sviestu sakuļ krējumā, klāt pamazītiņām piejauc jēlu olu dzeltenumu un pa pilienam galda eļļu, un visu laiku vēl stipri kuļot, piejauc sāli, gatavas sinepes, citronsulu. un uz beigām nesakultu putu ... »

Salda krējuma mērce pie dārzeņiem

Saldu krējumu uzvāra ar sviestu, klāt pielej ar pienu sakultus miltus. Tad piejauc ar cukuru putās sakultu olu dzeltenumu, pēc tam mērci sakarsē, bet vairs neuzvāra. Galdā mērci pasniedz karstu ... »

Salda irdena mīkla

Izsijātus miltus mīca uz dēļa ar olu dzeltenumu, aukstu, saplūkātu sviestu un cukuru, līdz dabū gluži gludenu mīklu, ko tad noliek aukstā vietā. Izrullētu mīklu ņem mazu un lielu augļu ... »

Saldā putraimu zupa

1 l ūdens uzvāra ar sāli, cukuru, sviestu un garšvielām. Rupjos putraimus piemaisa klāt sausā veidā, smalkos iepriekš iemīca kā miltus. Zupu vāra apm. 1/4 st. Ja vēlas, var piemaisīt ... »

Salda piena buljons

1/4 l piena uzliek aizvākotā traukā 1/4 st. vilkties ar garšvielām pavarda malā. Tad to uzvāra ar sāli un cukuru, pielej 1/4 l aukstā pienā iemaisītus kartupeļmiltus, buljonu vēl uzvāra ... »

Saldas kartupeļu šķēles

Bļodā iesijā miltus, pakāpeniski iemaisa pusi piena, olu dzeltenumus, sāli, cukuru. Mīklu labi izkuļ, lai nebūtu kunkuļu, pielej pārejo pienu un iecilā stingri saputotus olu baltumus. Notīrītus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus ... »

Saldās kartupeļu klimpas

Sviestu saputo, pakāpeniski pievienojot olas, cukuru. Masā iemaisa kartupeļus, miltus, veido apaļas klimpas un liek verdošā, viegli sāļā ūdenī, lēni vāra. Uzpeldējušās klimpas aizvākotā katlā vēl patur 5 minūtes. Klimpas ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
maize , piena , bešamel , pluči , vista ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Gaļu apdauza no visām pusēm ar koka amūrīti, apkaisa ar sāli un 30 min. cep sviestā, karstā krāsnī, pēc tam
Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu
Cieti vārītas olas sagriež ripiņās, liek ar sviestu izziestā veidnē kārtām ar iztīrītām ķilavām, sasmalcinātiem lociņiem. Olu (1/2 gab.) sakuļ
Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolus sasmalcina. Katliņā speķi un sīpolus sacep, pielej verdošu ūdeni, sāli, piparus un glītos gabaliņos sagrieztus
Notīrītas un labi nopilinātas teļa smadzenes 3—4 min. vāra izkausētā sviestā, un kad tās atdzisušas, pieliek sakultām olām, piemetot piparus
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus (sagatavoto mīklu nedrīkst uzglabāt). Mīklu saveltnē «desā», sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar
Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180