Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "sēnes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


KONSERVĒTAS SĒNES AR TOMĀTIEM

Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 0,5 I burku. Katliņi ielej ūdeni, liek noslaucītas tīras baraviku cepurītes, notīrītus mazus burkānus un pētersīļu saknes un ar mazu sāls piedevu ... »

STERILIZĒTAS MARINĒTAS SĒNES

Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā, pārlej ar sagatavotu aukstu marinādi. Burkai uzliek dezinficētu metāla vāciņu, ... »

AR GARŠAUGIEM SĀLĪTAS SĒNES

Sālīšanai var lietot visas ēdamās sēnes, arī tādas, kurām ir sliktāka garša. Sēnes novāra sālsūdenī, kā iepriekš aprakstīts. Lai sēnes padarītu garšīgākas, tām sālīšanas laikā jāpieliek garšaugi un garšvielas. Garšaugus ... »

Sālītas sēnes

Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes papildina viena - otru ar garšu un aromātu.

Pirms sālīšanas sēnes ... »

Skabētas sēnes

Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem. Tad sēnes pilda tīrā traukā, virsējo kārtu nosedz ar upeņu ... »

Sēnes ar smadzenēm

Speķi sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā un pievieno sakapātas sēnes, sacep. Vieglā sālsūdenī novārītām smadzenēm atdala plēves. Smadzenes apviļā olā, rīvmaizē un karstā taukvielā sacep. Ietaukotā veidnē kārto sagatavotās smadzenes un ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostiem , sautējums , Kartupeļu šķēlītes pienā , ar mizu vārīti kartupeļi , šašliks ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās
Marinēšanai izvēlas vienāda lieluma, tievus, vidēji lielus vai mazus gurķus, ar mazām sēkliņām, bez bojājumiem. Gurķus nomazgā ar suku, iemērc
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180