Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "renģes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Ceptas reņģes marinādē
Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipaŗgraudiem un sīpoliem, uzvārot un atkal atdzesējot. Trauku cieši aijzvāko ar pargamenta papīru ... »
Reņģes ceptas
Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē un 5 min. cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt ... »
Ceptas reņģes

Reņģes iztīra, nomazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, cep karstā sviestā gaiši dzeltenas, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, garnē ar zaļumiem.

... »
Reņģes tomātu mērcē

Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli. Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus. Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā ... »

Ceptas reņģes

Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.

... »
Sautētas reņģes ar burkāniem

Sālītas reņģes mērcē apmēram 3 stundas, atdala galvas un asakas. Burkānus sasmalcina skaidiņās, katliņā taukos apcep, pievieno šķidrumu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pārkaisa sasmalcinātus sīpolus, selerijas, pētersīļus un sautē. ... »

Reņģes pienā

Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu, lai reņģes būtu tikko pārklātas. Trauku nosedz ar vāku un ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviesta mērce , sīpoli , galerts , ar tomātiem , menca ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus, tad klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un
Notīrītos, labi nomazgātos kartupeļos ar ābolu seržu duramo izdur tuneli gareniskā virzienā. No apvalka atbrīvo desiņas un ievelk sagatavotajos kartupeļos,
Izvāra teļa gaļas buljonu, un kad gaļa mīksta, nokāš, pieliek 100 g nūdeles un vāra vēl kādas 10 min., līdz
125 g sviesta saberž kremā, pievieno 2 cieti vārītus olu dzelten., sinepes, etiķi, piparus, sāli, estragonu un sagrieztus lociņus un
Ņem jaunas, svaigas salātu lapiņas, nomazgā, sagriež šaurās strēmelēs, mazliet apslaka ar citronsulu un eļļu, uzliek uz maizītēm un virsū
Kartupeļus nomazgā, nomizo, noskalo, drānā nosusina un sagriež plānās šķēlītēs. Sagrieztos kartupeļus liek uz pannas sakarsētos taukos, pārkaisa sāli un
Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti izsutina gatavu ar garšvielām uzvārītā alū. Var ari ņemt uz pusēm alu ar ūdeni. Zuša

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180