Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "ragū"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 13 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Teļas gaļas ragū 4.27

Teļa gaļu sadala porciju gabalos ar kaulu un sakarsētos taukos apcep. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu...Skatīt recepti

Stirnas ragū 4.00

Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas, ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra mīkstu, pieliekot sīpoliņus, pipargurķīšus, vircas, sāli. Mērci maisot vāra, līdz...Skatīt recepti

Jēra ragū 4.10

Gaļu nomazgā, sagriež mazos gabaliņos, apkaisa ar sāli. apcep karstos taukos. Liek katliņā, pieliek sīpolu, uz pannas apceptu burkānu, sāli, piparus, vircas, tvaiko mīkstu. Mērci maisot vāra brūnu, kamēr atdalās...Skatīt recepti

Baltais ragū 4.00

Vistas un teļa gaļu ar viruma zaļumiem un pipariem izvāra sālsūdenī mīkstu. Vistas aknas cep sviestā. Tad vārīto gaļu noloba no kauliem un līdz ar ceptajām vistas aknām sagriež mazos...Skatīt recepti

Mednieku ragū 4.00

Lauku irbes notīra, izņem iekšas, un no iekšpuses iesāla un apliek ar plānām speķa šķēlītēm, pēc tam ar viruma zaļumiem izcep karstos taukos un sadala 4 daļās. Buka gaļu sagriež...Skatīt recepti

Stirnas ragū I 4.20

Karstos taukos uzgrauzdē viruma zaļumus, tad klāt pieliek kantainos gabaliņos sagrieztu stirnas gaļu, pēc garšas sāli un pārējās garšvielas, un gaļu izsutina mīkstu, pielejot pa lāsei ūdeni vai gaļas virumu....Skatīt recepti

Teļa ragū 4.00

Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus, tad piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas. Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda ...Skatīt recepti

Teļa galvas ragū 4.07

Teļa galvu un sirdi izvāra labi mīkstu un sagriež mazos gabaliņos. Tad sviestā uzcep sīpolus, piejauc miltus un maisa uz uguns līdz tie brūni, pielej kādu lāsi viruma, kurā teļa...Skatīt recepti

Vistas ragū ar vēžiem 4.00

Vistas ar viruma zaļumiem, sīpoliem un pipargraudiņiem izvāra sālsūdenī mīkstas, miltus gaiši apcep sviestā, klāt pielej 2 l nokāsta vistu viruma un tumē olu dzeltenumu un krējumu, pēc garšas klāt...Skatīt recepti

Zivs ragū 4.22

Vārītai zivs gaļai izņem asakas, gaļu sadala mazos gabaliņos, sajauc ar plānās šķēlītēs sagrieztām, sutinātām sēnēm un ar bešamelmērci, un visu iepilda ietaukotā, pret uguni izturīgā bļodā, apkaisa ar berztu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
SKĀBIE KĀPOSTI , ar kartupeļiem , mērce , ola , pudiņš ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3
Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriez gabaliņos, lēnam novāra ar ūdeni mīkstus, atdzisušus nokāš. Nokasto sulu sajauc ar cukuru un vīnu. Ja
Romas kafija
Pagatavo stipru kafiju, garšai pievienojot nedaudz kanēļa. Pasniedz ar citronu.
Sviestu uz pannas izkausē, tam pievieno medu un nelielās ripiņās sagrieztus burkānus, pievieno nedaudz ūdeni un pēc garšas sāli.
Taukos uzbrūnina miltus gaiši brūnus, piecep smalki sagrieztus sīpolus, pielej ūdeni un etiķi, pieliek sāli un virces un ļauj labi
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Gaļu apdauza ar koka āmurīti, sarullē kopā, sasien cieši ar aukliņu, apkaisa mazliet ar sāli, apcep sviestā uz gaišas uguns

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180