Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pupiņu zupa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pupiņu zupa 4.05

Liellopa gaļas buljonā liek mērcētas pupiņas, miežu grūbas, salmiņos sagrieztus burkānus, puravus vai sīpolus, pētersīļus un vāra gandrīz mīkstus. tad pievieno kubiņos sasmalcinātus kartupeļus, sāli un vāra, lidz kartupeļi mīksti....Skatīt recepti

Pupiņu zupa 2 4.33

Pupiņu zupu var vārīt gan žāvētas cūkgaļas, gan svaigas gaļas buljonā. Izmērcētās pupiņas liek vārīties kopā ar sagrieztiem burkāniem, sīpoliem, pētersīļu saknītēm. Kad pupiņas tuvu gatavībai, zupai pievieno notīrītus, kubiņos...Skatīt recepti

Kartupeļu un pupiņu zupa ar desiņām 4.27

Izmērcētas pupiņas vāra kopā ar speķa ādām un garšsaknēm. Kad pupiņas pusmīkstas, pievieno sagrieztus kartupeļus. Speķi sīki sagriež, sīpolus sasmalcina, desiņām novelk ādu, tās sagriež ripiņās. Speķi sacep, pieliek sīpolus...Skatīt recepti

Kaltētu pupiņu zupa 4.25

Nomazgātas baltās vai brūnās pupas uz dažām stundām iemērc ūdenī, un tanī pašā ūdenī, pielejot kādu lāsi sakņu novārījuma, vāra pupas apm. stundu, tad nokāš. Saknes nomazgā, sagriež strēmelītēs, sīpolus...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
medījuma , Vārīts zandarts , krēma , ābolu , polu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Selerijas vāra veselas vai arī notīra, sarīvē un sautē mazā ūdenī. Veseli vārītās selerijas notīra, samaļ vai smalki sarīvē. No
Taukos uzbrūnina miltus gaiši brūnus, piecep smalki sagrieztus sīpolus, pielej ūdeni un etiķi, pieliek sāli un virces un ļauj labi
Ar mizu novārītus kartupeļus un burkānus notīra, sagriež kubiņos. Majonēzi samaisa ar mārrutkiem, saputotu krējumu, mērci iecilā sagatavotajos dārzeņos, nogaršo
Melons nomizo, sagriež šķēlēs un atdala mīkstumu. Pēc tam ar robotu nazīti sagriež rombveida gabaliņos, liek trauka un pārlej ar
Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas. Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad
Izņem pleca lāpstiņu, apsala, sarullē, sasien. Sakarsē pannu ar sviestu, liek cepeti, sakarsušai gaļai uzlej ūdeni vai buljonu, cep aplaistot
Nolobītas, smalki rīvētas mandeles uzvāra ar pienu un cu­kuru, un virumu atstāj stundu segtā traukā, tad izkāš caur sietiņu, un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180