Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Pēc tāda pieprasijuma nekas netika atrasts

Līdzīgi meklējumi :
pudiņš - 48 rezultāti
pudiņs - 48 rezultāti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābētu kāpostu , Salatu , Zirniši , siera salati , senu salati ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona
Nomazgātus un noskalotus rīsus novāra mīkstus, uz sietiņa nopilina, tad ieliek atpakaļ katlā, klāt pieliekot sāli un apmēram 100 g
1 l alus, 1 citrona miziņa, 4 ēdamkarotes cukura. Alu ar cukuru un citrona miziņu uzkarsē, pilda glāzēs. Gatavojot groku ar
Notīrītus, gabalos sagrieztus kartupeļus pārlej ar verdošu Ūdeni un vāra. Sīpolus sakapā, sacep sviestā, pievieno zupa. Zivis liek katlā uz
Plaušas un sirdi nomazgā vairākos ūdeņos, un kad asinsvadi noņemti, sagriež gaļu palielos gabalos, uzliek ar verdošu ūdeni, vienu reizi
Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens, tad nokāš, pieliek cukuru,
Lielus kartupeļus notīra, sagriež šķēlēs (apmēram 5 mm biezās), tad taisnstūra gabalos. Gabaliņus noskalo aukstā ūdenī, nosusina drānā. Biezsienu katlā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180