Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pudiņs"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 27 rezultāti


saldu krāsa pudiņš

Jātaisa mīkla jāliek cepties 1 stunda pēc tam jaadzesē un jaliek tumsā uz 1 vienu nakti pēc tam jānopērk groziņi jebkurš un labu apetīti.

... »
Sālītu siļķu pudiņš
2 sālītas siļķes, 1,5 kg kartupeļu, 3 olas, 2 glāzes piena, pipari, karote kapātu pētersīļu, tējkarote sviesta. Nomērcētas, iztīrītas un izasakotas siļķes nosusina un sagriež gabalos. Kartupeļus novāra, sagriež šķēlēs un ... »
Puķkāpostu pudiņš ar sieru

Notīrītas, veselas puķkāpostu galviņas novāra mazsālītā ūdenī mīkstas, labi maisot, lai kāposti nesašķīstu, un uz sietiņa labi nosusina. Sagatavotā formā vai cepamā bļodā ieliek novārītos kāpostus ar puķi uz augšu ... »

Kāpostu pudiņš

Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām un ūdenī izmērcētu, labi samaltu baltmaizes mīkstumu. Sagatavotā formā saliek ... »

Rīsu pudiņš ar vēžiem

Vēžus uzliek vārīties ar stipri sālītu verdošu ūdeni, vāra 15 min., izloba spīļu un ļipu gaļu, čaulas un atliekas smalki sagrūž, no tām pagatavo vēžu sviestu. Rīsus vairākos ūdeņos noskalo, ... »

Saldais kartupeļu pudiņš

Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem saputo, iemaisa sakapātus riekstus vai no miziņām atbrīvotas un sasmalcinātas mandeles, sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu un miltus. Labi saputo olu baltumus, iecilā sagatavotajā ... »

Kartupeļu un augļu pudiņš

Kartupeļu masu samaisa ar cukuru, saberztām krustnagliņām, izkausētu sviestu vai margarīnu, olām. Visu kopā saputo ar mikseri vai sakuļ ar koka mentīti. Plūmes atbrīvo no kauliņiem vai izmanto konservētās plūmes, ... »

Kartupeļu un krējuma pudiņš

Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, saputotu krējumu un izsijātu kartupeļu cieti. Masā iecilā stingri saputotus olu baltumus. ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek masu, ... »

Kartupeļu pudiņš

Tikko izvārītai un saspiestai kartupeļu masai pielej uzkarsētu pienu, saputo, iemaisa olu dzeltenumus, sāli. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, iecilā kartupeļu masā. Ietaukotā veidnē liek masu, pārliek ar sviesta piciņām, ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
cepama mīkla , ābolu kompots , Šķiņķa maizītes , maizes , liellop ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Marinēti kāposti ar papriku.
1). Noskalojam kapostgalvu, noņemam augšējās lapas, griežam uz pusēm no augšas uz leju, izgriežam viduci un ar nazīti sagriežam strēmelēs. 2).
Latgales salāti
Gurķus nomazgā, nosusina. Gurķus nomizo nogriež apmēram 1 cm no gala lai nav rūgtums, sagriež gareniski uz pusi un šķēlītēs,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180