Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "puķu kāposti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 3 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Puķu kāposti tomātu mērcē 4.07

Puķu kāpostu galviņas notīra, nomazgā, iemērc etiķa ūdenī, kur arī sāls pielikta. Patur stundu. Novāra puķu kāpostus sāls ūdenī. Katliņā izkausē sviestu, pieliek tomātu sulu, krējumu, uzvāra, pārlej karstiem puķu...Skatīt recepti

Puķu kāposti 4.22

Puķu kāpostus notīra, atlasa zaļās lapas, pielej galda etiķi, ūdenim pieliek sāli, iemērc kāpostus, ļauj kādu stundu pamirkt, lai izlīstu kukaiņi. Liek puķu kāpostus vārošā ūdenī, uz ātras uguns vāra...Skatīt recepti

Puķu kāposti sviesta mērcē 4.03

Puķu kāpostu galviņas sadala 4 daļās, rūpīgi notīra, patur 1 stundu sāls ūdenī, nelielā sāls ūdenī notvaiko mīkstas, izņem ar putu karoti uz trauka, sakārto tā, lai būtu veselas puķu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaileņu , butes , meža , vistas gaļa , PAPRIKA ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
No miltiem, piena un olām iejauc pankūku miklu un atstāj uz 30 min. lai uzbriest. Kolrābjus notīra, sarīvē, pievieno pankūku
Dzērvenes saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās
Piparmētras pieder pie lūpziežu dzimtas. Tas ir ilggadīgs, 30—90 cm augsts lakstaugs. Tās pavairo veģetatīvi, vislabāk ar virszemes un apakšzemes
Nomizotus zaļus kartupeļus izvāra mazsālītā ūdenī mīkstus, tad nolej nost ūdeni un izvārītos kartupeļus saberž biezenī, pamazām pielej klāt gatavo
Liesu vai vidēji treknu cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno apceptus sīpolus, sāli, ūdeni un samaisa. No sagatavotās masas veido
Teļa pieņus notīra un 10 min. vāra maz sālītā ūdenī, pēc tam labi nopilina. Teļa nieres nomazgā un apmēram 1/2
Mīkstu taukvielu puto, pievieno pa daļām cukuru, olas, garšvielas. Saputotā masā iestrādā miltus. Cepumiem , kurus veido veltnējot un izspiežot, miltus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180