Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "piena zupa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 27 rezultāti


Kartupeļu-piena zupa

Nomizotus un sagrieztus kartupeļus un sīpolus uzliek ar tik daudz auksta ūdens, lai tie būtu pārklāti, izvāra mīkstus, saspiež, izberž caur sietiņu un uzvāra ar karstu pienu, sviestu, sāli un ... »

Piena zupa ar rīvētu kartupeļu un putraimu klimpām.

Rīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, kartupeļus samaisa ar biezputru, sakuļ olu. Verdošā, pasālītā ūdenī ar karoti laiž klimpas un vāra, pielejot karstu pienu. Pasniedzot zupai pieliek sviestu.

... »
Piena zupa ar kartupeļu sago

Uzvārītā ūdenī ieber sago, pieliek sāli un lēni vāra, pielejot pienu. Gatavs sago ir uzbriedis rīsu grauda lielumā, caurspīdīgs, mīksts. Gatavā zupā liek sviestu.

... »
Piena zupa ar krekeriem

Verdošā, viegli sālītā ūdenī liek krekerus un vāra 5 minūtes, tad pievieno karstu pienu un turpina vārīšanu līdz gatavībai. Zupai pieliek cukuru, sviestu.

... »
Zaļā kartupeļu piena zupa

Notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus ar ūdens un sāls piedevu sautē mīkstus, izberž caur sietu. Spinātus ar sviestu un nelielu ūdens piedevu sautē, iemaisa kartupeļu masu un pakāpeniski pielej uzvārītu pienu. ... »

Kartupeļu un spinātu piena zupa

Spinātus pārlasa, noskalo, ar sviestu un mazu ūdens piedevu sautē, izberž caur sietu. Kartupeļus notīra, sagriež glītos gabaliņos un liek verdošā ūdenī, vāra, pievienojot sāli, auzu pārslas. Mīksti izvārītajiem kartupeļiem ... »

Saldā piena zupa

Notīrītus kartupeļus izvāra, nokāš, sastrādā biezenī, to pakāpeniski atšķaida ar uzvārītu pienu, pieliek sāli, cukuru, zupu vēlreiz uzvāra, atdzesē. Pasniedzot zupā iemaisa dažas karotes sīrupa vai ievārījuma, kompotu vai iecukurotas ... »

Piena zupa ar kartupeļiem un siļķi

Ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus. Siļķi notīra, atbrīvo no ādas un asakām, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno kartupeļiem, kad tie ir mīksti, pielej pienu un vāra vēl 5 ... »

Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm

Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas. Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, ... »

Piena zupa ar vārītu kartupeļu klimpām

Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, miltus. No masas ar miltainām rokām izveido apaļas klimpas, laiž tās verdošā pienā un lēni vāra, neuzliekot katlam vāku. Gatavai zupai pieliek sāli, sviestu.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Plūmju ievārījums , buljons , salāti ziemai , ar kartupeļiem , ķiploki ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Ķimenes ir visiem labi pazīstams divgadīgs garšaugs. Aug grāvmalās, laukos, pļavās, brīvā dabā. Ķimenes pieder pie čemurziežu dzimtas. Neraugoties uz to,
Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku,
Putraimus noskalo, pārlej ar karstu ūdeni un vāra. Kartupeļus notīra, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno pusmīkstiem putraimiem. Biezputru turpina vārīt
No zemenēm grūtāk pagatavot labu kompotu nekā no citām ogām, jo zemenes ir ļoti gleznas, maigas, karsējot ātri izjūk un
Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep taukos, pievieno nomērcētas, sasmalcinātas sēnes un maisot vēl 5 minūtes cep. Beidzot pievieno makaronu novārījumu, skābu
Makaronus izvāra viegli sāļā ūdenī, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Zivīm novelk ādu, izņem asakas. Ābolus rupji sarīvē vai
Kāpostu galviņai izgriež kacenu, galviņu liek verdošā sālsūdenī un lēni apvāra, uz sieta notecina, tad atdala lapas. Tās satin vīstokļos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180