Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "piena zupa ar"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 13 rezultāti


Piena zupa ar rīvētu kartupeļu un putraimu klimpām.

Rīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, kartupeļus samaisa ar biezputru, sakuļ olu. Verdošā, pasālītā ūdenī ar karoti laiž klimpas un vāra, pielejot karstu pienu. Pasniedzot zupai pieliek sviestu.

... »
Piena zupa ar kartupeļu sago

Uzvārītā ūdenī ieber sago, pieliek sāli un lēni vāra, pielejot pienu. Gatavs sago ir uzbriedis rīsu grauda lielumā, caurspīdīgs, mīksts. Gatavā zupā liek sviestu.

... »
Piena zupa ar krekeriem

Verdošā, viegli sālītā ūdenī liek krekerus un vāra 5 minūtes, tad pievieno karstu pienu un turpina vārīšanu līdz gatavībai. Zupai pieliek cukuru, sviestu.

... »
Piena zupa ar kartupeļiem un siļķi

Ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus. Siļķi notīra, atbrīvo no ādas un asakām, sagriež nelielos gabaliņos un pievieno kartupeļiem, kad tie ir mīksti, pielej pienu un vāra vēl 5 ... »

Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm

Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas. Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, ... »

Piena zupa ar vārītu kartupeļu klimpām

Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, miltus. No masas ar miltainām rokām izveido apaļas klimpas, laiž tās verdošā pienā un lēni vāra, neuzliekot katlam vāku. Gatavai zupai pieliek sāli, sviestu.

... »
Pienā zupa ar vārītu kartupeļu un cietes klimpām

Glāzi piena uzkarsē un maisot pakāpeniski lej kartupeļu cietē. Pievieno vārīto kartupeļu masu, olas dzeltenumu, sāli. Verdošā, viegli sāļā ūdenī liek klimpas un lēni vāra, līdz klimpas uzpeld. Pielej pienu, ... »

Piena zupa ar kartupeļiem un putraimiem

Verdošā ūdenī liek vārīties noskalotus putraimus. Kartupeļus netīra, sagriež glītos gabaliņos. Kad putraimi pusmīksti, zupā liek kartupeļus, pievieno sāli un vāra līdz gatavībai, tad pielej pienu, uzvara. Pasniedzat zupai pievieno ... »

Piena zupa ar kartupeļu klimpām

Kartupeļus notīra un uz smalkās sakņu rīves sarīvē. Kartupeļu masu liek rupja auduma vai divkārt saliktā marles drānā un nospiež šķidrumu. To atstāj, lai nogulsnētos ciete. Nospiestos kartupeļus liek bļodā, ... »

Piena zupa ar kartupeļiem un zirņiem

Kaitētos zirņus izmērcē un liek vārīties aukstā ūdenī. Notīra kartupeļus, sagriež glītos gabaliņos un pievieno zirņiem, kad tie pusmīksti. Turpina vārīšanu, pievieno sāii. Kad zirņi un kartupeli mīksti, pielej pienu, ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Šokolādes , rieksti , meža , dzērveņu , ķirbju salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Notīrītu kāpostgalviņu sagriež pirksta biezuma šķēlēs, kacēnu izgriež. Tad kāpostus kārtām ar gaļas biezeni( viena kārta kāpostu, otra kārta gaļas
Svaigus jūras asarus notīra. Zivju galvas, asakas pērlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 25-30 minūtes,
Šašliks ar Hmeli - suneli
Kakla karbonādi sagriež šašlikam apmēram divu triju pirkstu platuma kubikos un ievieto traukā, tad pievieno ripās grieztus sīpolus, pusi no
Izvēlās vienādas gatavības pakāpes sārtus tomātus, nomazgā, ar koka irbulīti iedur kātiņa vietā līdz augļa vidum un sakārto dezinficētā burkā. Tomātus
Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, liek verdošā ūdenī,
Vārītus rīsus un zaļos zirnīšus sajauc ar sasmalcinātiem, eļļā karsētiem sīpoliem, vārītu seleriju gabaliņiem, gabaliņos sagrieztiem tomātiem, kuriem iepriekš noņemta
Burkānus nomazgā, notīra, noskalo un sagriež iegarenos gabaliņos. Liek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pieliek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180