Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pastēte"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 31 rezultāti


Auksta medījuma pastēte

Notīrītu un nodīrātu zaķi ar sabrūninātu sviestu cep vai sutina tik ilgi, pielejot pa lāsei buljonu, līdz gaļa atdalās no kauliem. Kad zaķa gaļa atdzisusi, to noloba no kauliem un ... »

Strassburgas zošaknu pastēte
Taukas, baltas aknas 12 stundas iepriekš iemērc pienā, tad tās nosausina, iespeķo ar gareniskiem trifeļu gabaliņiem, iemarinē ar citronsulu un lauru lapām un apsedz traukā ar vāku. Cūkgaļu, taukus un ... »
Zaķaknu pastēte
Nomazgātas zaķu aknas, kam iepriekš novelk nost plēvi, sagriež šķēlēs, itin atliekas ar liesu cūkgaļu, ūdenī atmiekšķētu un labi nospaidītas maizes bez garozas, pipariem, sāli un smalki sakapātu sīpolu divreiz ... »
Aknu pastēte I
Teļa aknas, kam novelk nost plēvi un izņem laukā vadiņus, ar šķēlēs sagrieztu žāvētu speķi ātri apcep katlā no visām pusēm; klāt pieliek mazos gabaliņos sagrieztas pētersīļa un selderiņa saknes ... »
Aknu pastēte
Notīrītas aknas 5—6 min. sutina pannā ar žāvētu, smalki sagrieztu speķi, kad tās atdzisušas, divreiz samaļ, sajauc ar krējumā sakultu svaigu sviestu, putu krējumu, citronsulu un kādu lāsi, stiprāka vīna, ... »
Plucināta pastētes mīkla

Izsijātus miltus uzber uz dēļa un to vidū ietaisa bedrīti, kurā iepilda jēlu olu dzeltenumu un izkausētu sviestu. Tad mīklu apstrādā ar rokām, pamazītiņām klāt pielejot verdošu, mazliet sālītu ūdeni, ... »

Mēļu pastēte II

Notīrītas teļu mēles 2 līdz 2,5 st. novāra mīkstas maz sālītā ūdenī; ūdeni, kurā tās vārītas, neizlej laukā, bet uzglabā. Tai pašā laikā vāra kastaņus (kuriem mazliet iegriež mizā), un ... »

Rīsu pastēte

Rīsus novāra ūdenī pusmīkstus un buljonā gluži mīkstus, bet tikai tā, lai graudi nesašķīstu; maisīt nedrīkst. Notīrītus teļa pieņus 3 min., vāra maz sālītā ūdenī, nopilina, un kad tie atdzisuši, ... »

Pankūku pastēte

Notīrītus teļa pieņus 1/4 st. vāra buljonā un tad izņem laukā un sagriež mazos gabaliņos. Teļu mēles uzliek ar litru ūdens un novāra mīkstas, un kamēr tās vēl gluži karstas, ... »

Pankūku pastēte 2

Notīrītus teļa pieņus 5 min. vāra maz sālītā ūdenī un sagriež kantainos gabaliņos. Šalotes sakapā smalkas un ar miltiem un sviestu dažas minūtes sutina pannā; klāt pieliek teļa pieņus, piepilina ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mēle , z , Vista , Kārtainā sviesta mīkla , vaigi ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Notīrītus un nomazgātus rožu kāpostus novāra mazsālītā ūdenī mīkstus. Lieko ūdeni nolej, paturot tikai ap 1/2 l, ko uzvāra ar
Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Laša vai līdakas ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un
Dzērvenes izlasa, sašķaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš, pievieno cukuru un medu. Karstu šķidrumu pārlej skaidiņās sarīvētiem ķirbjiem un ļauj iecukuroties.
Jēra ciskas vai nieru gabalu ieberzē ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos ar ārējo ciskas pusi uz augšu un apcep
Cukuru ar ūdeni uz ātras uguns, maisot savāra sīrupā, noņem putas. Ogas izlasa, mitrā drēbē noviļina, ieber sīrupā, vāra
Vārītu liellopa gaļu maļ 2-3 reizes gaļas mašīnā, pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, skābu krējumu, olas sāli, smalkos piparusun

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180