Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "pūtelis"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Burkānu pūtelis 4.27

Notīrītus un gabaliņos sagrieztus burkānus novāra buljonā mīkstus, izberž caur sietiņu un vienreiz uzvāra ar sviestu, pipariem un sāli. Kad burkānu biezenis atdzisis, tam piejauc olu dzeltenumu un beigās putās...Skatīt recepti

Kāļu pūtelis 4.11

Nolobītus, mazos gabaliņos sagrieztus, nedaudz sālītā ūdenī gluži mīksti novārītus kāļus izberž caur sietiņu, kad biezenis atdzisis, sajauc ar olu dzeltenumu, sviestu, skābu krējumu, putās sakultu olbaltumu un sasmalcinātu maizi,...Skatīt recepti

Ābolu pūtelis 0.00

Nomazgātus ābolus sagriež ar visu mizu 8- 10 daļās un savāra, pastāvīgi maisot (lai tie mazliet piedegtu) ar ūdeni biezeni, ko izberž caur rupjāku sietiņu.

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc...Skatīt recepti

Citrona pūtēlis 0.00

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc ar berztu citrona mizu un citrona sulu, beigās piejauc putās sakultu olbaltumu.

Pūteli cep iesviestotā formā 10—15 min. mēreni karstā krāsnī, pasniedz ar saldu krējumu...Skatīt recepti

Ievārījuma pūtēlis 0.00

Ievārījumu sajauc ar olu dzeltenumu un tad ar putās sakultu olbaltumu un cep formā dažas minūtes mērenā karstumā krāsnī.

Tā kā šis pūtēlis ātri saplok, tas cepams tikai tad, kad iepriek­šējo...Skatīt recepti

Kaltētu augļu pūtēlis 0.00

Kaltētus augļus noskalo remdenā ūdeni, novāra ar ūdeni mīk­stus, izņem kauliņus, izberž caur sietiņu. Augļu biezeni sajauc ar cukuru, berztu citrona mizu un putās sakultu olbaltumu un sakuļ gluži baltu,...Skatīt recepti

Maizes pūtēlis 0.00

Smalki saberztu rupju maizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu. Beigās biezenī viegli iejauc cietā sniegā sakultu olbaltumu. Pūtēli cep...Skatīt recepti

Plūmju pūtēlis 0.00

Nomazgātas plūmes savāra ar ūdeni, biezenī, izberž caur sietiņu, olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc atdzisušam plūmju bieze­nim. Beigās visu sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pūtēli cep iesviestotā formīā 15—20 min.,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
bietes , maizes , brūnā , galert , zaķ ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Verdošā, viegli sālītā ūdenī liek krekerus un vāra 5 minūtes, tad pievieno karstu pienu un turpina vārīšanu līdz gatavībai. Zupai
Kaltētus augļus nomazgā, liek paredzētā ūdens daudzumā un ļauj uzbriest. Tad pieliek cukuru un vāra, līdz augļi mīksti. Rozīnes vēlams
Izvēlas paradīzes ābolīšus vai sīpoliņus. Ābolus nomazgā, kātiņu nokasa un nogriež īsāku, izgriež ziedu kausiņus un ar tievu kociņu sadursta.
Taukas, baltas aknas 12 stundas iepriekš iemērc pienā, tad tās nosausina, iespeķo ar gareniskiem trifeļu gabaliņiem, iemarinē ar citronsulu un
Nomazgātas skābeņu lapas uz sieta nosusina, tad sasmalcina. Dilles un lokus sīki sakapā un samaisa ar majonēzi, pievieno tomātu pastu,
Fileju samaļ un pievieno krējumu, olu, sāli, pienā izmērcētu baltmaizi, atsevišķi apceptu smalki grieztu sīpolu, piparus. No masas veidotās
Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus, visu samaisa. Masu liek uz miltaina dēļa, izveido ruleti, to sagriež porciju gabalos.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180