Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "olu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 101 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ābolu-piparmētru kokteilis 4.04

Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek ābolu šķēlītes, uzlej sagatavoto šķidrumu un pārkaisa ar piparmētru zaļumiem.

...Skatīt recepti

Olu - medus kokteilis 4.22

Visas sastāvdaļas ievieto mikserī, sakuļ.

...Skatīt recepti

Saldās ābolu pusītes 4.07

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriež četrās daļās, izgriež serdes. Pannā viegli uzbrūnina cukuru, pielej ūdeni, izsutina ābolus virumā mīkstus. Sakārto uz stikla bļodas un pasniedz ar putukrējumu.

...Skatīt recepti

Ābolu limonāde 4.17

Nomazgātus, nemizotus ābolus sagriez gabaliņos, lēnam novāra ar ūdeni mīkstus, atdzisušus nokāš. Nokasto sulu sajauc ar cukuru un vīnu. Ja grib atspirdzinošu dzērienu, tad piedevām piejauc dabīgo skābi.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un ābolu zupa 4.14

No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes. Tad pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus,...Skatīt recepti

Ābolu kūka 4.24

Miltus izsijā uz mīklas dēļa, sajuc ar rīvmaizi, masā sastrādātiem kartupeļiem un cukuru. Ar nazi iekapā margarīnu, pievienojot sakultu olu, maltus vai kapātus riekstus un sastrāda mīklu. Uz ietaukotas plāts...Skatīt recepti

Ābolu saldējums 4.14

Ābolus nomizo, saberž un sajauc ar cukuru, citronam noberztu mizu un citrona sulu. Pārējo cukuru savāra ar ūdeni sīrupā un sajauc ar ābolu biezeni, ļaujot visam mazu mirkli vārīties. Kad...Skatīt recepti

Poļu mērce 4.33

Izkausētam sviestam pievieno sīki sakapātu, cieti novārītu olu, sāli, citronskābi, pētersīļu vai diļļu zaļumus un samaisa.

...Skatīt recepti

Sviesta un olu mērce (Holandes) 4.28

Katliņā sakuļ olu dzeltenumus kopā ar ūdeni. Tad katliņu ar sakultām olām liek karstā ūdenī (85-90 grādiem), pievieno pakāpeniski sviesta gabaliņus un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz sabiezē skāba krējuma biezumā....Skatīt recepti

Sīpolu zupa ar grauzdiņiem 4.05

Sīpolus sagriež ripās vai sīki sasmalcina, katlā taukvielā apcep, pievieno miltus, tos nedaudz sabrūnina, pielej karstu buljonu vai ūdeni, pieliek garšvielas, uzvāra. Nobriedušas baltmaizes kukulim norīvē garozu, maizi sagriež šķēlēs...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Gaļas Salāti , putraimi , zirņu , augļu , cepta ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Sulīgos melnos rutkus un burkānus nomazgā, notīra, noskalo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves skaidiņās. Svaigos galviņkāpostus notīra no ārējām lapām
Baklažānus noskalo, nomizo, sagriež šķēlēs, uz pannas sakarsētā eļļā apcep pusgatavus, tad pievieno iepriekš noskalotus un sagrieztus tomātus, pievieno sāli,
Kāpostus un kartupeļus sagriež kvadrātveida gabaliņos, liek verdošā buljonā, pievieno ceptas garšsaknes, sāli piparus, un vāra, līdz kāposti un kartupeļi
Sagatavotu, gabalos sagrieztu zuti uzliek vārīties ar verdošu sālsūdeni un ātri uzvāra, pēc tam uz sietiņa notecina, apviļā ola, miltos
Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu. Klāt pielej
Notīrītus kāļus sarīvē skaidās, pievieno sasmalcinātus sīpolus, krējumu vai eļļu, sāli, cukuru.
Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež nelielos gabaliņos. Plūmes pārgriež, izņem kauliņus, sagriež tikpat lielos gabaliņos kā ābolus. Ķirbi sarīvē uz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180