Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "olu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 15 rezultāti


Pupiņu un ābolu salāti

Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek un apvāra ābolu šķēlītes, nepieļaujot izšķīšanu. Riekstus sakapā, samaisa ar ... »

Ķirbju un ābolu salāti ar riekstiem

Ķirbjus un ābolus sarīvē skaidās, pievieno citrona sulu, cukuru, sakapātus riekstus, visu pārmaisa.

... »
Kāpostu un ābolu salāti

Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem. Olu dzeltenumus izberž caur sietu. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu. Kad masā sastrādāta vienāda, pievieno citronu sulu un iemaisa saputotu krējumu. ... »

Ābolu salāti ar medu

Āboliem vispirms izgriež serdi, tad tos sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar krējuma un medus mērci, kuru iegūst, krējumu un saldo krējumu saputojot ar medu. Ābolu salātus pasniedz salātu trauciņos, ... »

Ābolu un sīpolu salāti

Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu, pievieno salmiņos sagrieztus sīpolus, pieber nedaudz sāls (var piebērt arī nedaudz cukura pēc garšas), piparus un samaisa visu ar eļļu. Salātus ... »

Ābolu salāti ar plūmēm

Ābolus sarīvē uz rupjās rīves un apslaka ar vīnu, pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli. Pievieno nedaudz uzbriedinātai rozīnes un samaisa. Kārto salātu traukā, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un pārliek ... »

Ābolu salati ar skabetiem kāpostiem

Nomazgātus saldskābus ābolus atbrīvo no serdes, sagriež kubiņos un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Skābētus kāpostus sagriež sīkāk un sajauc ar sagrieztiem āboliem. Eļļai pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli ... »

Ābolu salāti ar puraviem un aprikozēm

No citronu sulas, sāls, cukura un elļas pagatavo mērci. Nomazgātus nemizotus ābolus atbrīvo no seklotnes, sagriež plānās šķēlītēs un tūlīt ievieto traukā ar Pagatavotu mērci (lai āboli nekļūtu tumši). Rūpīgi ... »

Ābolu salāti ar selerijām

Ābolus nomizo, atbrīvo no serdes, sagriež salmiņos un apslaka ar citronu sulu. Vārītas selerijas nomizo un sagriez salmiņos, samaisa ar āboliem un zaļajiem zirnīšiem. Majonēzi sajauc ar ābolu etiķi, kam ... »

Tomātu un olu salāti

Tomātus sagriež šķēlītēs. Olas sagriež ripiņās. Salātus liek kārtām stikla traukā ar paaugstinātām malām: tomātu šķēles, marinētu sīpolu gredzenus, oļu ripiņas, tā, lai starp tomātiem un olu ripiņām būtu sīpolu ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
desas , boršč , skābu kāpostu , želeja , ei ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Marinēšanai izvēlas vienāda lieluma, tievus, vidēji lielus vai mazus gurķus, ar mazām sēkliņām, bez bojājumiem. Gurķus nomazgā ar suku, iemērc
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180