Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "menca"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 rezultāti


Menca ar kartupeļu biezeni
Sagatavotu mencu uzliek vārīties ar ūdeni, sāli, sīpoliem un pipargraudiņiem, pēc 15 min. to izņem, laukā, nodīrā, atdzisušu izasako, smalki sakapā un līdz ar izkausētu sviestu, sakapātiem novārītajiem sīpoliem un ... »
Cepta menca
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu ... »
Vārīta menca

Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu novāra. Aknas kas mencai sevišķi gardas, uzmanīgi atdala no žults un vāra līdz ar zivi. Galdā vārītu mencu dod ar karstu sinepju mērci un novārītiem, ... »

Mencas pastēte

Mencas notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež 1 - 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli — visu samaisa, pārlej. ... »

Vārīta menca ar sinepju mērci

Mencām iztīra iekšas, labi nomazgā, sagriež gabaliņos. Uzliek ūdeni vārīties, pieliek garšvielas, vārošā ūdenī liek mencas, vāra ap 10 min., sakārto uz trauka, garnē ar zaļumiem.

... »
Vārīta menca

Zivij izņem iekšas, nomazgā, pārdala gareniski uz pusēm, sadala glītos gabalos, liek verdošā ūdenī, pavāra uz lēnas uguns 3 - 5 minūtes, sakārto uz bļodas, izlasa lielākas asakas. Var pārliet ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vēži , baklažāni , Krievu gaumē , ķirb , Grūbu ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Ietaukotā veidnē liek kārtām kartupeļu šķēles un olu ripas, iztīrītas ķilavas. Visam pārlej sakultu olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta
Olu dzeltenumu saputo un kuļ ar sviestu uz mazas uguns, līdz sāk kūpēt. Tād noņem no uguns, piejauc etiķi, gatavas
Kartupeļus un ābolus nomizo un sagriež šķēlēs. Foliju sagriež piemērota lieluma taisnstūros. Uzliek kartupeļu un ābolu kaudzītes folijas taisnstūra vidū,
Notīrītus kartupeļus izvāra pasālītā ūdenī, nokāš, nosusina, liek bļodā, pārlej ar kausētu sviestu, pārkaisa ar rīvētu sieru. Ēdienam gar malām
Ūdeni ar cukuru un norīvētu citrona miziņu uzvāra, izkāš. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, pielej izkāstu citrona sulu,
Olas vienu pēc otras uzmanīgi iesit pilnīgā litrā maz sālīta verdoša ūdens, kam iepriekš pielieta klāt karote etiķa, un kad

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180