Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "marrutku"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 rezultāti


Burkānu un mārrutku salati

Notīrītus, kārtīgi nomazgātus un uz rīves skaidiņās sarīvētus burkānus samaisa ar sarīvētiem mārrutkiem, pielej etiķi, pieliek cukuru, sāli pēc garšas un liek taukā. Pārlej ar krējumu un apkaisa ar zaļumiem.

Ābolu un mārrutku majonēze
Majonēzi sajauc ar rīvētiem āboliem un mārrutkiem, pieber sāli un labi samaisa. Citādas garšas nianses radīšanai pievieno apelsīnu sulu un nedaudz rīvētas apelsīnu miziņas. ... »
Mārrutku majonēze
Traukā ielej majonēzi. Pievieno sāli, cukuru, citronu sulu un visu samaisa. Saldo krējumu saputo. Majonēzē iemaisa sarīvētos mārrutkus un iecilā saputoto krējumu. ... »
Mārrutku mērce ar āboliem

Ābolus nomizo un smalki saberž, biezeni sajauc ar berztiem mārrutkiem, etiķi, cukuru un sāli. Šī mērce pagatavojama tikai īsu brīdi pirms galdā sniegšanas, jo citādi tā maina krāsu.

... »
Mārrutku mērce ar skābu krējumu

Mārrutku notīra, smalki sagriež un sajauc ar skābu krējumu, cukuru, sāli un etiķi, var arī iztikt bez pēdējā. Mērci dod galdā aukstu pie rostbifa vai plauža. Var gatavot arī ar ... »

Mārrutku mērce
Mārrutkus notīra un smalki saberž, mandeles noloba un pēc iespējas smalkāk sagriež. Tad pagatavo gaišu sviesta taukšķi un atšķaida ar gaļas buljonu, klāt pieliek sabersto mārrutku un sagrieztās mandeles, un ... »
Mārrutku maizītes

Mārrutku noloba, saberž, labi samaisa ar piedevām, un biezeni uzziež virsū maizītēm.

... »
Zivju frikadeles mārrutku mērcē

Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai ūdeni un sastrādā. Ar saslapinātām rokām veido frikadeles un vāra ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
senu salati , dzērveņu , forele , vīna mērce , marin ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni,
Kāpostu skābēšana (kraukšķīgie)
Kapostgalvu nomazgā, noņem augšējās lapas, izgriež viduci (kacenu) un smalki sagriež ar ēvelējamo kāpostu ēveli vai nazi. Burkānus nomazgā, nomizo
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180