Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "maizes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 19 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Rupjmaizes torte 4.20

Rot.: sīrupa varīti augļi.

Atdala olu baltumus no dzeltenuma. Sviestu saputo ar cukuru un olu dzeltenumiem, pievieno cieti, samaltas garšvielas, iemaisa rīvmaizi un iecilā atsevisķi saputotus olu baltumus. Sagatavoto mīklu liek...Skatīt recepti

Rīvmaizes mērce 4.22

Sviestu nedaudz sabrūnina, pievieno rīvmaizi, sāli, citrona sulu pēc garšas. Pasniedz pie vārītiem ēdieniem.

...Skatīt recepti

Maizes alus 4.19

Maizes garozas vai šķēles cepeškrāsnī apgrauzdē brūnas, ieliek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek citronu vai apelsīnu miziņas, trauku noslēdz un atstāj uz 5 stundām. Tad šķidrumu caur drānu uzmanīgi...Skatīt recepti

Mencu un baltmaizes sacepums 4.15

Mencu fileju ieberzē ar sāli, apviļā miltos un karsētos taukos strauji apcep. Baltmaizi sagriež plānās šķēlēs, pārlej pienu vai buljonu un mērcē. Apceptos mencu gabaliņus un izmērcēto baltmaizi kārto veidnē,...Skatīt recepti

Biezpiena un rupjmaizes kārtojums 4.10

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno daļu cukura, saputotu krējumu un samaisa. Nobriedušu rupjmaizi saberž uz smalkās rīves un sajauc ar atlikušo cukuru un kanēli. Ābolu šķēlītes apvāra cukura sīrupā. Tad...Skatīt recepti

Maizes zupa 4.21

Rupjmaizes šķēles cepeškrāsnī izkaltē un apgrauzdē brūnas. Apgrauzdēto maizi pārlej ar verdošu ūdeni un slegtā traukā atstāj apmēram 30 minūtes. Pēc tam maizi ar visu šķidrumu izberž caur sietu, lej...Skatīt recepti

Rupjmaizes ķīselis 4.00

Kaltētu, apbrūninātu rupjmaizi pārlej ar ūdeni un vāra, līdz maize izšķīdusi, izberž caur sietiņu. Masai pievieno cukuru, kaltētus, uzbriedinātus augļus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno kartupeļu cieti, uzvāra, lej...Skatīt recepti

Maizes kvass 4.24

Nobriedušu rupjmaizi sagriež plānās šķēlēs, cepeškrāsnī izkaltē un pēc tam apbrūnina. Apbrūninātām maizes šķēlēm pārlej verdošu ūdeni - divas trešdaļas no paredzētā ūdens daudzuma. Trauku pārsedz un atstāj, līdz ūdens...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un baltmaizes sacepums 4.27

Baltmaizi izmērcē pienā, sastrādā masā, samaisa ar nospiestiem kartupeļiem, sakultām olām un izkausētām taukvielām, pieliek sāli, masu lej ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī.

...Skatīt recepti

Baltmaizes buljons (austriešu gaumē) 4.15

Galda maizei noberž garozu, izmērcē aukstā ūdenī, cieši no spaida, pieliek izkausētam sviestam un kuļ uz uguns tik ilgi, ka mēr mīkla gludena. Tad pielej karstam buljonam saldu krējumu, un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
krēma , veltnīši , Vīns , majonēze , skābie kāposti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Gaļu nomazgā, samaļ, pieliek 2 olas, izmērcētu baltmaizi, piparus, sāli. sīpolus, samaļ atkartoti, pieliek skābu krējumu, buljonu pēc vajadzības (masai
Sīrupu kopā ar taukvielu uzkarsē, pievieno cukuru, smalki saberztas garšvielas un pusi no paredzētajiem miltiem. Mīklu labi sastrādā, atdzisušai pievieno
Uzvāra pienu ar cukuru, vaniļu un šokolādi, satumē, uzkarsē, salej deserta bļodā, pārkaisa cukuru, pasniedz ar augļu mērci.
Notīrītu zosi pārgriež uz pusēm, izņem kaulus. Cukuru, sāli un salpetri sajauc kopā un no visām pusēm ierīvē zosi, saliek
Uzliek 1 l ūdens ar cukuru un sadrupinātiem sausiņiem un vāra apm. l/2 st., pieliek notīrītas, sašķaidītas zemenes, vēl pavāra
Galda sviestu sajauc ar sardeļu sviestu, cieti novārītu olu dzeltenumu izberž caur sietiņu un sakuļ ar galda eļļu, pēdējo pa
Nomazgātas baltās vai brūnās pupas uz dažām stundām iemērc ūdenī, un tanī pašā ūdenī, pielejot kādu lāsi sakņu novārījuma, vāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180