Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "laša"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 12 rezultāti


Gulaša zupa

Gaļu sagriež kubikos, sakarsētā taukvielā apcep brūnu, pievieno ripās grieztus sīpolus, uzkaisa nedaudz piparus, sāli, ķimenes un slēgtā traukā pasautē apmēram 15-20 min., tad pielej karstu ūdeni, pieliek kubiciņos sagrieztas ... »

Laša kaviārs
Laša ikrus ieliek remdenā ūdenī un uzmanīgi noņem plēvi, lai neizjauktu mazās pērlītes, tad ikrus noskalo aukstā ūdeni, nopilina uz sietiņa, apkaisa ar sāli, pipariem un sajauc pēc patikas ar ... »
Laša sālīšana
Nozvīņotam lasim nogriež galvu un astes spuras, zivi pāršķeļ gareniski uz pusēm, rūpīgi iztīra, paturot ikrus, pieņus un aknas, kārtīgi noslauka, ar mitru drānu (ar ūdeni mazgāt nedrīkst), sadala katru ... »
Laša sviests

Žāvēta laša gaļu smalki sakapā un ar galda sviestu saberž piestiņā smalku, pēc tam izspiež caur sietiņu un noliek, vēsā vietā

... »
Mazas laša pastētes

Pagatavo sviesta mīklu un izrullē pirksta biezumā. Ar attiec, duramo izveido mazas pastētes, aptriepj tās ar olu, 10—15 min. cep labi karstā krāsnī, kad tās atdzisušas, pastētēm nogriež vāciņu, izņem ... »

Laša pīrāgs

Sālītu lasi vakarā iepriekš, pirms to grib lietot, iemērc aukstā ūdenī. Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki sakapā. Rīsus izvāra sāls ūdenī mīkstus, un tiem klāt ... »

Laša buljons

Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo vienmēr atjaunotā aukstā ūdenī, tad uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti sāls, un kad putas nosmeltas, pieliek sīpolus, pētersīli, un piparus ... »

Laša panniņa

Sālītu lasi vakarā iepriekš iemērc aukstā ūdenī. Tad ūdeni nolej, gaļu smalki sakapā vai samaļ, samīca kopā ar aukstā ūdenī izmērcētu galda maizi bez garozas, izkausētu sviestu, olām un skābu ... »

Laša pastēte

Lasi nozvīņo, izņem tam iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā. Skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej. Lasim ... »

Mazie laša pīrādziņi no rauga mīklas

Rīsus kārtīgi nomazgā, ieber verdošā ūdenī, vāra pusmīkstus, tad nokāš, noskalo, pieliek sviestu, nedaudz sāls, apsegtus krāsnī tvaiko mīkstus. Vārītas olas un lasi sagriež mazos četrstūrainos gabaliņos, pieliek smalki sagrieztus ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Adžika , ķirbj , ķirb , kartupeļu_un , Vēži ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180