Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "līdaka"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Pildīta līdaka 4.11

Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu....Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.00

Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga. Pieliek pa vienai olai, maizi,...Skatīt recepti

Marinēta līdaka 4.16

Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas. Tad no novārījuma izņem, sakārto dziļākā vai lēzenā traukā un pārlej ar marinādi. Marinādes sagatavošana:...Skatīt recepti

Pildīta līdaka gabaliņos 4.39

Līdaku nozvīņo, nogriež galvu, iztīra iekšas vēderu nepārgriežot, labi nomazgā, sagriež gabaliņos 2 pirkstu platumā, no muguras izņem mīkstumus, asakas atstāj iekšā, masu sagatavo tāpat kā pildītai līdakai, pilda...Skatīt recepti

Cepta līdaka 4.13

Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 3 pirkstu platumā. Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē. Cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas. Sakārto uz...Skatīt recepti

Līdakas pastēte 4.09

Līdaku notīra, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež apmēram 2 pirkstu platos gabaliņos, sakārto formā, skābu krējumu, buljonu, kausētu sviestu, sarīvētu sieru, piparus un sāli - visu samaisa, pārlej....Skatīt recepti

Līdakas frikadeles 4.23

Līdaku nozvīņo, novelk ādu un izlasa asakas, gaļu divreiz samaļ. Klāt pieliek sviestu, ūdenī izmērcētu nospiestu baltmaizi, olas, sāli, piparus, visu vēlreiz samaļ, izveido frikadeles un 5 min. vāra zivju...Skatīt recepti

Līdaka cepta 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku sagriež dūres lielumā gabalos, apviļā pēc kārtas miltos, sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sakultā jēlā olā un, beidzot, berztā baltmaizē un apcep sviestā uz...Skatīt recepti

Speķota līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku iespeķo ar strēmelēs sagrieztu žāvētu speķi un apm. stundu cep brūnā sviestā krāsnī, pa lāsei verdošā ūdens pielejot. Mērci vēl reiz uzvāra ar skābu krējumu un...Skatīt recepti

Mīklā cepta līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu pēc otra iemērc sagatavotā cepamā mīklā apvāra verdošos taukos iebrūnus,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
olas , krēms , mēle , jēra gaļas , āboli ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Mazas, jaunas baraviku cepurītes notīra no gružiem, katru cepurīti noslauka ar tīru, slapju drānu un sagriež sloksnītēs. Katliņā uzvāra cūku
Gaļu sagriež gabaliņos un taukvielās apcep brūnu. Liek katlā, pievieno karstu ūdeni, sāli. uzvāra, pievieno uz pusēm pārgrieztu sīpolu un
Galda maizi sagriež šķēlēs, sviestu sajauc ar sinepēm, caur sietiņu berztiem cieti novārītiem olu dzeltenumiem, sāli un pipariem, apziež maizes
Zivīm (zvīņot nevajaga) iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā
Atdzesētu šokolādi lej glāzēs, pievieno ledus gabaliņus un pārliek putu krējumu. Aukstai šokolādei var pievienot putu krējumuun arī liķieri (50g).
Dzidrajam liellopa gaļas buljonampievieno atsevišķi varītus makaronus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus. Tāpat gatavo dzidro buljonu ar nūdelēm, klimpām,
Pusi cūkas ribiņu labi nomazgā, ieliek vārāmā poda dibenā, tām virsū ar dakšiņu saliek skābus kāpostus, un pašā virsū iekārto

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180