Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "krēms"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 12 rezultāti


Ķirbju krēms

Noskalotus un notīrītus ķirbjus sarīvē uz rīves un sasautē bez ūdens piedevas. Uzbriedinātu želatīnu izkausē vienā ēdamkarotē karsta krējuma. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno izkausēto želatīnu, vaniļu un sasautētos ... »

Siļķu krēms

Siļķes, pirms tās lieto, kādu stundu iepriekš iemērc ūdenī, tad notīra, nodīrā, izasako, smalki sakapā un 5 min. vāra ar ūdenī atmiekšķētu un labi nospaidītu galda maizi bez garozas, saldu ... »

Irbju krēms

Irbes notīra, krūtis aptin ar žāvēta vai jēla speķa šķēlēm, apsien ar stipru diegu un sutina sviestā, šad un tad klāt pielejot pa lāsītei verdoša ūdens (apm. 1/2 l ), ... »

Rīsu krēms

Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus uz sietiņa un notecina un atdzesē. Krējumu ar cukuru un garšvielām saputo, piievieno izšķīdinātu želatīnu un iecilā ... »

Biezpiena krēms

Biezpienu izberž caur sietiņu vai samaļ gaļas mašīnā. Olas dzeltenumuar cukuru un garšvielām saputo, tad pievieno izšķīdinātu želatīnu, sasmalcinātus riekstus, biezpienu, samaisa un beidzot iecilā saputotu krējumu. Pilda traukā, atdzesē ... »

Šokolādes krēms

Olas dzeltenumu ar cukuru saputo, pielej, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu ar kakao un karsējot sabiezina. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, tad atdzesē. Saputotam krējumam pievieno olu un ... »

Riekstu krēms

Saputotam krējumam pievieno olu un piena maiisījumu, izšķīdinātu želatīnu, apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus un samaisa. Sapilda traukos, ļauj sarecēt. Grezno ar riekstiem. Riekstu kodolus un pannas cepeškrāsnī nedaudz apgrauzdē. Pēc tam ... »

Kafijas krēms

Olas dzeltenumu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu un sabiezina, turot karstā ūdenī. Maltu dabisko kafiju liek verdošā ūdenī (1:3), uzvāra, ļauj 5 minūtes ievilkties, tad ... »

Vaniļas krēms

Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz ... »

Zemeņu krēms

Krējumu ar cukuru saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecielā caur sietiņu izberztās zemenes. Pilda traukā, atdzesē. Grezno ar zemenēm un pasniedz bez piedevām.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
foreles , Rīsi , ķiplo , ķimeņu , makaroniem ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.
Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs (pret šķiedrām), izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši
Biezpienu samaisa bļodiņā ar koka karoti vai samaļ gaļas mašīnā, tad pievieno skābu krējumu, sāli un samaisa. Sagatavoto masu liek
Bietes noskalo un liek nedaudz sālītā ūdenī vārīties. Sviestā sacep sīpolu līdz sīpols viegli brūns, pievieno skābētus kāpostus, nedaudz šķidruma
Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc
Ūdenī nomērcētus un ar sāli apkaisītus pieņus izsutina sviestā, sagrūž kopā ar vārītu selderiņa sakni un labi savāra zirņu buljonā,
Dārza zirņu pildījums: 20 g dārza zirņu, 15 g nēģu, 25 g majonēzes Izvēlas gatavus, cietus vidēja lieluma tomātus. Tos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180