Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "krējuma"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 35 rezultāti


Mintāja fileja krējuma mērcē

Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot ... »

Krējuma merce ar zaļumiem

Pannā izkausē sviestu un apmaisot pievieno miltus, sacep līdz milti kļūš gaiši dzelteni, pannu noņem no liesmas, pa lēni pielej buljonu, mērci pārmaisa, uzvāra, pieliek garšvielas, krējumu un izkarsē. Mērcei ... »

Gurķi krējumā

Pavasarī pirmo gurķu salātus pagatavo ar visu mizu, bet rudens gurķus vēlams plāni nomizot.
Gurķus sagriež, kā kuram tīkās, pārlej ar krējuma, sakapātu diļļu un sāls maisījumu. Pēc krējuma pievienošanas ... »

Gaileņu salāti ar krējuma mērci
Svaigas gailenes vāra sālsūdenī 10 minūtes, caurdurī notecina, sīki sasmalcina vai samaļ. Blanšētas sīpolu ripiņas un olas sasmalcina un sajauc ar sēnēm. Krējumam pievieno sāli, smalcinātus zaļumus, mērci pārlej salātiem ... »
Putukrējuma majonēze
Saldo krējumu saputo un ieceļ majonēzē, kurai pievienota citronu sula, sāls un cukurs. Lieto maigāku salātu gatavošanai un kā piedevas ēdieniem ar šķiņķi. ... »
Krējuma majonēze
Cieti vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietiņu, pievieno sinepes, sāli, cukuru, piparus, citronu sulu, labi samaisa, pielej krējumu un vēlreiz samaisa. ... »
Krējuma merce ar olu
Vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu un kopā ar sāli, cukuru un sulu iejauc krējumā un labi samaisa. ... »
Krējuma merce ar mārrutkiem
Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem. ... »
Krējuma merce ar riekstiem
Krējuma merce ar riekstiem 200 g krējuma, 100 g riekstu. 2 ēdamkarotes citronu sulas. 1 ēdamkarote eļļas, sāls. Riekstus nedaudz apgrauzdē un noņem miziņu. Samaļ, sajauc ar citronu sulu, eļļu un sāli ... »
Krējuma mērce ar olu un sīpoliem
Olu dzeltenumus izberž caur smalku sietiņu un samaisa ar sinepēm, sāli un pipariem. Kopā ar sasmalcinatiem sīpoliem sajauc ar krējumu un izmaisa. ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sautējums , diļļu , biezpiens , sāls , Pupiņu zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Olas sakuļ, pieliek sāli, krējumu, zaļumus. Veidni ietauko, liek kārtām kartupeļus, rīvētu sieru un ļoti
Šokolādi izkausēt karstā ūdenī ar cukuru eļļu pēc tam jadzesē un jaliek cepties labāk būtu saripināt bumbiņās un vēl kaut
Izvāra teļa gaļas buljonu, un kad gaļa mīksta, nokāš, pieliek 100 g nūdeles un vāra vēl kādas 10 min., līdz
Gatavus, stingrus tomātus sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizei vai rupjmaizes šķēlītei, pārkaisa smalkos
Jēlu vistu krūšgaļu divreiz izlaiž caur maltuvi, piejauc sviestu, un šo biezeni sagrūž piestiņā. Pieliek olas, sāli, ūdenī atmiekšķētus un
Fileja gabalu sagriež plānās šķēlēs, abas puses izdauza, uz ātras uguns karstos taukos vai sviestā apcep brūnas. Sīpolus sagriež ripiņās,
Šašliks upeņu marinādē
Gaļu sagriež sev tīkamos gabalos, sagriež šķēlēs sīpolus. Kad gaļa ar sīpoliem ir sajaukta, tad pievieno upenes (upenes maisot samīcīt).

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180