Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "krējuma mērce"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 19 rezultāti


Mintāja fileja krējuma mērcē

Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot ... »

Krējuma merce ar zaļumiem

Pannā izkausē sviestu un apmaisot pievieno miltus, sacep līdz milti kļūš gaiši dzelteni, pannu noņem no liesmas, pa lēni pielej buljonu, mērci pārmaisa, uzvāra, pieliek garšvielas, krējumu un izkarsē. Mērcei ... »

Krējuma merce ar olu
Vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu un kopā ar sāli, cukuru un sulu iejauc krējumā un labi samaisa. ... »
Krējuma merce ar mārrutkiem
Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem. ... »
Krējuma merce ar riekstiem
Krējuma merce ar riekstiem 200 g krējuma, 100 g riekstu. 2 ēdamkarotes citronu sulas. 1 ēdamkarote eļļas, sāls. Riekstus nedaudz apgrauzdē un noņem miziņu. Samaļ, sajauc ar citronu sulu, eļļu un sāli ... »
Krējuma mērce ar olu un sīpoliem
Olu dzeltenumus izberž caur smalku sietiņu un samaisa ar sinepēm, sāli un pipariem. Kopā ar sasmalcinatiem sīpoliem sajauc ar krējumu un izmaisa. ... »
Krējuma mērce ar sieru
Krējumam pievieno sarīvētu sieru, citronu sulu, sāli un. samaisa. ... »
Krējuma mērce ar selerijām
Seleriju sakni sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar citronu sulu, sāli un cukuru un iemaisa krējuma. ... »
Krējuma mērce ar zaļumiem
Zaļumus sasmalcina, pieber sāli, cukuru, apslaka ar ūdeni izkausētu citronskābi, sajauc un iemaisa krējumā. ... »
Majonnes saldā krējuma mērce

Sviestu sakuļ krējumā, klāt pamazītiņām piejauc jēlu olu dzeltenumu un pa pilienam galda eļļu, un visu laiku vēl stipri kuļot, piejauc sāli, gatavas sinepes, citronsulu. un uz beigām nesakultu putu ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
foreles , marinēti tomāti , marin , puķu kāposti , tomati ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Liellopa gaļu kopā ar izmērcētu baltmaizi divas reizes gaļas mašīnā samaļ. Samaltai gaļai pievieno mazos gabaliņos sagrieztu speķi, sasmalcinātus sīpolus,
Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un
Puravu saknes, burkānus, pētersīļu un seleriju saknes notīra, nomazgā un sagriež sīkos, apmēram 0,5 cm lielos četrstūrainos gabaliņos. Gatavus sarkanos

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180