Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kotletes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 14 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Putna gaļas kotletes 4.11

No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus. No sastrādātās masas veido apaļas vai...Skatīt recepti

Kijevas kotletes 4.24

No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus. No sastrādātās masas veido apaļas vai...Skatīt recepti

Truša gaļas kotletes 4.26

Gaļas mīkstumu samaļ, pievienojot krējumā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, kausētu sviestu. Sastrādā vijīgu masu, no tās veido kotletītes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā sviestā, pasniedz ar dārzeņu piedevām, mērci.

...Skatīt recepti

Liellopa gaļas kotletes 4.31

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā. Pēc tam pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi, sasmalcinātus sīpolus un vēlreiz samaļ. Samaltai gaļai pieliek sāli, atlikušo ūdeni un samaisa, līdz gaļa...Skatīt recepti

Liellopa un cūkas gaļas kotletes 4.19

Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

...Skatīt recepti

Vistas kotletes 4.25

Vistas gaļu atdala no kauliem un gaļas mašīnā 2 reizes samaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, pievieno izkausētu sviestu, olu, sāli un samaisa. Tad veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep....Skatīt recepti

Zivju kotletes 4.18

Notīrītām zivīm izņem asakas un kopā ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā, līdz...Skatīt recepti

Kartupeļu kotletes 4.26

Nomizotus kartupeļus sālsūdenī vai tvaikā vāra mīkstus. Tad samaļ gaļas mašīnā vai ar kartupeļu stampiņu saspaida. Kartupeļu masai pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, olu, rīvmaizi vai kviešu miltus...Skatīt recepti

Kartupeļu kotletes ar biezpiena pildījumu 4.24

Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus, visu samaisa. Masu liek uz miltaina dēļa, izveido ruleti, to sagriež porciju gabalos. Katru gabalu noplacina, uzliek tējkaroti pildījuma, veido iegarenas kotletes, apviļā...Skatīt recepti

Rīvētu kartupeļu un gaļas kotletes 4.29

Tikko sarīvētu kartupeļu masā iemaisa gaļu, sasmalcina tos, saceptus sīpolus, sāli, piparus. Pannā sakarsētos taukos liek ar karoti kotletes un cep no abām pusēm brūnas. Apceptām kotletēm pārlej krējumu, pannai...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna , kartupeļu pankūkas , rieksti , rauga mīkla , makaroni ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Sviestu uzkarsē brūnu ar miltiem, pielej buljonu, mērci uzvāra ar pipariem, piemaisa jāņogu stindzeni, un kad tas atšķaidījies, mērci nogaršina
Dzidrajā vistas buljonā liek garenos vai kvadrātveida gabaliņos sagrieztu omleti, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Omletes gatavošana: Olas sakuļ ar sāli, pielej
Notīrītus kāļus sarīvē skaidās, pievieno sasmalcinātus sīpolus, krējumu vai eļļu, sāli, cukuru.
Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida un izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno kartupeļu cieti
Ābolu-piparmētru kokteilis
Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek
Speķi sagriež ne visai lielos četrkantainos gabaliņos un izkausē. Taukos uzcepj šķēlēs sagrieztus kartupeļus un sīpolus; beigās pie jauc speķa
No sagatavotātās mīklas cep plānās pankūkas, apcepot tikai no vienas puses. Skaidiņās sarīvētus burkānus un sīki sagrieztus sīpolus kopā ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180