Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kompots"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 27 rezultāti


Bumbieru kompots ziemai


Bumbierus nomazgā, nosusina, griež uz četrām daļām, izņem serdeni, un liek tīrās iepriekš sagatavotās burkās.

Uzvāra sīrupu (liek vārīties ūdeni, pieber cukuru un maisa līdz cukurs izkusis, uzvāra ... »

Dzērveņu kompots

Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas. Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad beram katla un pievienojam cukuru, visu apmaisam. Liekam vārīties uz ... »

Kompots no aličas vai plūmēm bez pasterizēšanas

Parasta recepte, kā gatavot aliču ziemai, kā arī šo pašu recepti var izmantot plūmju kompota gatavošanai.

Šīs receptes priekšrocība ir tā, ka nav jāveic pasterizēšana.

Iepriekš sagatavotās, tīrās ... »

Kaukāza plumju kompots

No mazām Kaukāza plūmēm(aliča) var iegūt labu un izskatīgu kompotu. Plūmes ievāc vēl pacietas, bet ar šķirnei raksturīgu krāsu, t.i. dzeltanas vai sarkanas. Tās nomazgā, notecina lieko ūdeni un blīvi ... »

Smiltsērkšķu kompots

Smiltsērkšķu augļiem ir patīkama skāba garša un īpatnējs aromāts, kas atgādina ananasus. Atšķirībā no citiem augļiem mīkstums satur līdz 8% eļļas, šīs mazās, sīkās, oranžās ogas satur ļoti daudz C ... »

Henomeļu kompots

Tautā parasti zemo henomeli sauc par zemo Japānas cidoniju vai vienkārši par cidoniju. Henomelēm ir ļoti aromātiski augļi, tos ievāc pilngatavībā. Agrāk ievāktos augļus gatavina 10 dienas, kamēr tie kļūst ... »

Melleņu kompots

Sulīgas, gatavas mellenes pārlasa, tīras sapilda izkarsētās burkās vai pudelēs, pārlej ar karstu cukura sīrupu, uzliek burkai izkarsētu metāla vāciņu vai plastmasas, vāciņu, pudeles aiztaisa ar novārītiem aizbāžņiem. Nosien ar ... »

Rabarberu kompots

Rabarbaru kātus kompota gatavošanai izmanto līdz vasaras vidum. Kompotam jāņem sulīgi, trausli kāti, kuri nav pārauguši.

Rabarberu kātam nogriež abus galus, lieto vidusdaļu. Kātus nomazgā, novelk mizu un sagriež 2 cm ... »

Ērkšķogu kompots

Ērkšķogas konservēšanai atšķirībā no citām ogām izmanto galvenokārt jau tehniskajā gatavībā, kad ogas sasniegušas šķirnei raksturīgo lielumu — pieaugušas, bet vēl nav ieguvušas raksturīgo garšu un krāsu.

Kompota gatavošanai ieteicamākās šķirnes ... »

Aroniju kompots

Melnaugļu aronijas (melnais pīlādzis) pēc sava ķīmiskā sastāva bagātas ar P un C vitamīniem, karotlnu un cukuriem, bet maz satur organisko skābju, tāpēc jāliek citronskābe vai kāda cita skāba ogu ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
tējas , solanka , Baraviku , kartupeļu zupa , apelsīnu mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Sālīšanai lieto visas ēdamās sēnes (rūgtās sēnes iepriekš mērcē aukstā sālītā ūdenī apmēram 2 dienas). Sēnes novāra sālsūdenī. Lai sēnes būtu
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Marinēšanai izvēlas vienāda lieluma, tievus, vidēji lielus vai mazus gurķus, ar mazām sēkliņām, bez bojājumiem. Gurķus nomazgā ar suku, iemērc
Marinēti gurķi
Tīrās 3L burkās ievieto garšvielas (dilles, upeņu lapas, ķirsu lapas, mārutku sakni, piparus, ķiplokus), nomazgātiem gurķiem apgriež galiņus un pilda
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180