Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kokteiļi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 17 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ķiršu kokteilis 4.23

Pilda glāzēs ķiršus, riekstus. Pārlej ar sulu pievieno ledu un gāzēto ūdeni.

...Skatīt recepti

Arbūzu kokteilis 4.04

Sārtu pastingru arbūzu mīkstumu sagriež glītos gabaliņos. Gabaliņus ievieto kokteiļa glāzē, pārlej ar medu, tad pārlēj ar ledainu sulu.

...Skatīt recepti

Ābolu-piparmētru kokteilis 4.04

Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek ābolu šķēlītes, uzlej sagatavoto šķidrumu un pārkaisa ar piparmētru zaļumiem.

...Skatīt recepti

Kakao kokteilis 4.15

Pienu uzvāra. Sajauc kakao ar cukuru un pielej pienu visu vēlreiz uzkarsē, pievieno vaniļu, sakapātos riekstus, atdzesē. Pirms pasniegšanas pievieno glāzei karoti saldējumu un uzlej kakao

...Skatīt recepti

Olu - medus kokteilis 4.22

Visas sastāvdaļas ievieto mikserī, sakuļ.

...Skatīt recepti

Zemeņu kokteilis 4.26

Zemenes sasmalcina, pievieno uzvārītu atdzesētu kafijas krējumu, saldina pēc garšas, saputo. Pasniedzot kokteili glāzē var pievienot sacukurotas zemenes.

...Skatīt recepti

Siļķu kokteilis 4.26

Iztīrītas, nomērcētas siļķes sagriež strēmelēs, kārto kokteiļa glāzēs, blakus novietojot gurķu ripiņas vai ceturk'snīšus, rupjām skaidām sarīvētas vai dekoratīvi sagrieztas marinētas bietes, olu ceturksnīšus. Visam pāri pārlej kādu no biezo...Skatīt recepti

Desu kokteilis 4.22

Platas glāzes vai stikla bļodiņas izklāj ar salātu lapām, liek sektoros strēmelēs sagrieztu žāvēto desu, ripiņās sagrieztus izkarsētus un atdzesētus cīsiņus, gurķu gabaliņus. Visu pārlej ar kādu no kokteiļu mērcēm,...Skatīt recepti

Krabju kokteilis 4.17

Platās glāzēs liek kārtām vai grupiņās paredzētos produktus, pārlej ar aukstu degvīnu, uzliek paris tējkarošu majonēzes.

...Skatīt recepti

Zivju kokteilis 4.29

Zivju konservu vietā var izmantot ceptu vai vārītu zivju gabaliņus bez asakām. Platās kokteiļa glazēs vai stikla bļodiņās ievieto zivis, sakapātus sīpolus, gar malām — salātu lapiņas. Visu parslaka ar...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
veltnīši , Šašliks , kartupeļu , kabač , ķirbju ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām gatavas. Tad izņem asakas, sadala gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus atdzesē, nomizo
Novārītiem vēžiem izloba ļipu un spīļu gaļu, ar čaulām, atliekām un sviestu pagatavo vēžu sviestu. 3/4 krējuma uzvāra, tad pielej
Smaržīgās selerijas audzētas tālā senatnē. Eiropa tās sāka kultivēt tikai 18. gs. Selerijas ir divgadīgs čemurziežu dzimtas lakstaugs, var izaugt
Labi saputo sviestu ar olām un cukura, pievieno baltvīnu un miltus , lai mīklu var izrullēt . Kad
Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež plānās šķēlēs pret šķiedrām, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Karstos taukos
Kāpostu galviņai noņem sīkstākās ārējās lapas, bet pārējās novāra, lai tās būtu lokanākas. Kad novārītās lapas atdzisušas, tās saliek pa
Gaļu sagriež gabalos, taukvielās apcep, pievienojot sīpolu ripas un sasmalcinātas baravikas, rudmieses vai sviesta bekas. Pievieno ūdeni, garšvielas, gabaliņos sagrieztus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180