Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 234 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu zupa 4.41

Nedzidrā gaļas buljonā liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pievieno salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus un pētersīļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi mīksti. Olu ar skābu krējumu samaisa, pielej nedaudz kkarstas...Skatīt recepti

Kartupeļu un grūbu zupa 4.11

Dūmotu cūkas gaļu sagriež gabaliņos un katliņā kopā arsīpoliem apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno grūbas un vāra apmēram 30 minūtes. Tad pievieno kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, lauru lapas un...Skatīt recepti

Kartupeļu un makaronu zupa 4.46

Verdošā nedzidrā liellopa kaulu buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, makaronus, apceptas garšsaknes, sāli un vāra, līdz kartupeļi un makaroni mīksti, Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātusdiļļu vai pētersīļu zaļumus.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un gurķu zupa 4.20

Gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5 cm biezās šķēlēs. Tās ar gaļas āmuru nedaudz izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep brūnas. Pēc tam gaļu liek katlā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno...Skatīt recepti

Kartupeļu un sēņu zupa 4.00

Cauraugošu cūkas gaļu (svaigu, sālītu vai dūmotu) sagriež gabaliņos un apcep, pievieno sīpolus vai puravus, sagrieztas sēnes, tomātu biezeni un kopā sacep. Pēc tam pielej verdošu ūdeni, pieliek kubiņos sagrieztus...Skatīt recepti

Trauslā kartupeļu mīkla 2 4.04

125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls.

Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.

...Skatīt recepti

Kartupeļu un ābolu zupa 4.14

No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes. Tad pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus,...Skatīt recepti

Kartupeļu un frikadeļu zupa 4.15

Vārošā, nedzidrā liellopa buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sasmalcinātus pētersīļus, sīpolus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno kubveida sagrieztus kartupeļus, uzvāra, pievieno izveidotās liellopa gaļas frikadeles, sāli, piparus, lauru lapas...Skatīt recepti

Trauslā kartupeļu mīkla 4.05

125 gr. miltu, 125 gr. vārītu,atdzesētu un sarīvētu kartupeļu, 125 gr. sviesta, 1 ola, mazliet sāls.

Pagatavošana. skatīt Trauslā sviesta mīkla.

...Skatīt recepti

Kartupeļu cepumi 4.09

Uzsildītu sviestu kopā ar sāli, cukuru un sarīvetu citrona miziņu, putojot pa vienai pievieno olas, pēc tam pievieno sasmalcinātus, nedaudz apgrauzdētus riekstus un gaļas mašīnā samaltus kartupeļus. Mīklu liek ietaukotā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Zivs , plānās pankūkas , āboli , jēra gaļa , kabači ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai buljonā. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tas
Dzērvenes saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās
Notīrītus kartupeļus sagriež strēmelēs, rūpīgi nomazgātus puravus posmos. Desas sagriež ripiņās. Kartupeļus un puravus sakarsētā taukvielā apcep, pielej verdošu buljonu
Brūklenes izlasa, saber sietiņā, kuru vairākas reizes iegremdē tīrā, aukstā ūdenī, tad lieko ūdeni notecina. Ogas pārliek katlā un bez
Ar majonnes mērci pārvilktas un ar trifelēm un pistācijām apkaisītas aukstas olas uz maizes krustām. Vidū gurķu, kartupeļu un trifeļu
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Lasim iztīra iekšas, pārdala uz pusēm, sadala ar visu ādu. Uzliek ūdeni, pieliek garšvielas, vārošā liek laša gabaliņus, vāra ap

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180