Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļu zupa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Kartupeļu zupa ar tomātiem

Notīra burkānus, sīpolu, kartupeļus. Speķi sagriež mazos kumosiņos, katlā sacep, liek sagrieztus burkānus, sasmalcinātus sīpolus, apcep, pielej verdošu ūdeni vai buljonu, piemet sāli un vāra. Kartupeļus sagriež stienīšos un liek ... »

Kartupeļu zupa ar frikadelēm

Verdošā buljonā vai ūdenī liek notīrītus, glīti sagrieztus burkānus, pētersīļus, puravus, sīpolu, pievieno sāli un glītos gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Zupu vāra, līdz kartupeļi mīksti, tad zupā ielaiž sagatavotās frikadeles un ... »

Kartupeļu zupa ar biezpiena grauzdiņiem

Kartupeļus notīra, sagriež glītos gabaliņos un vāra ūdenī vai buljonā. Sīpolus sasmalcina, taukvielās apcep un kopā ar ķimenēm un sāli pievieno zupai. Gatavā zupā, kas gatavota ūdenī, liek bagātīgi sviestu ... »

Kartupeļu zupa ar kūpinātām zivīm

Notīrītus, gabalos sagrieztus kartupeļus pārlej ar verdošu Ūdeni un vāra. Sīpolus sakapā, sacep sviestā, pievieno zupa. Zivis liek katlā uz kartupeļiem, pārlej ar pienu un visu vāra, līdz kartupeļi mīksti. ... »

Kartupeļu zupa ar desiņām

Garšsaknes notīra, sasmalcina, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep, pielej ūdeni, pieliek notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, kamēr kartupeļi mīksti, tad pieliek tomātu biezeni, no miziņas atbrīvotas, mazos ... »

Brūnā kartupeļu zupa

Speķi sagriež sīkos gabaliņos, katlā sacep, pievieno sasmalcinātu sīpolu, sacep caurspīdīgu, iemaisa miltus, sacep brūnus, tad atšķaida ar ūdeni. Zupā liek sasmalcinātas pētersīļu un seleriju saknes, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli. ... »

Kartupeļu zupa

Nedzidrā gaļas buljonā liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pievieno salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus un pētersīļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi mīksti. Olu ar skābu krējumu samaisa, pielej nedaudz kkarstas ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
krēma , ei , kāpostu , ābolu , kūkas ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Skābeņu konservēšana
Skābeņu konservēšanai ņem svaigas, sulīgas, jaunas skābeņu lapas. Tās pārlasa, atlasa rupjos kātus un iedzeltējušās lapas, rūpīgi nomazgā 2 vai
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām. Sēnes
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180