Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 4 rezultāti


Kartupeļu salāti ar majonēzi

Vārītus kartupeļus, burkānus, seleriju un pētersīļu saknes sagriež kubiņos un pievieno tiem zaļos zirnīšus un kubiņos sagrieztus marinētus gurķus. Pieber sali, pieliek piparus, samāisa, pievienojot nedaudz citronu sulas vai etiķa, ... »

Kartupeļu salāti ar kūpinātu lasi

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, vel siltus sagriež ripiņās un samaisa ar gabaliņos sagrieztu kupinātu lasi, pārlej ar eļļas un garšvielu etiķa mērci pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un rotā ... »

Kartupeļu salāti biezpiena mērcē

Kartupeļus un gurķus sagriež šķēlītēs vai stienīšos. Ķiploku saspiež ar sāli. Biezpienu izrīvē caur sietiņu vai saputo kopā ar kefīru, vai samaisa ar krējumu, ķiploku, sasmalcinātiem zaļumiem un pārlej traukā ... »

Kartupeļu salāti

Ar mizu novārītus kartupeļus vēl karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Sasmalcinātiem kartupeļiem pievieno majonēzi ar skābu krējumu, samaisa, sakārto salātu traukos, pārkaisa sasmalcinātu diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Uzturvērtība: olbaltumvielas ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābēšana , sālīšana , Jēra gaļas , ķiplo , seleriju salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un
No mazām Kaukāza plūmēm(aliča) var iegūt labu un izskatīgu kompotu. Plūmes ievāc vēl pacietas, bet ar šķirnei raksturīgu krāsu, t.i.
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180