Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kartupeļi"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 97 rezultāti


Krāsnī cepti kartupeļi ar samaltu maizi

Kartupeļus dienu iepriekš novāra ar visu mizu mīkstus un noloba. Olas sakuļ ar sāli un sajauc ar kādu lāsīti piena. Novārītos kartupeļus izmērcē olu kultenī, apkaisa no visām pusēm ar ... »

Kartupeļi ar krējumu

Kartupeļus novāra ar visu mizu un kad tie atdzisuši, noloba, sagriež mazos gabaliņos un sviestā mazliet apcep. Olas sajauc ar krējumu, sāli un smalki sagrieztiem lociņiem, mērci pārlej pāri kartupeļiem, ... »

Jūrnieku kartupeļi

Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos un novāra sālsūdenī. Gaļas buljonā izkausē sviestu, uzvāra pērļu sīpoliņus un kādu stundu vāra kartupeļus. Beigās ēdienu papildina ar sāli, pipariem un sinepēm. Klāt pasniedz sālītu ... »

Kartupeļi ar jēra gaļu (ungāru gaume)
Gaļu izvāra gandrīz mīkstu, smalki sagriež un sajauc ar kapātiem sīpoliem, sāli, pipariem un papriku. Kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Labi ietaukotā cepamā formā saliek kārtām kartupeļus un gaļu, ... »
Kartupeļi ar bešamelmērci

Vārītus kartupeļus nomizo, sagriež šķēlēs un sajauc ar mērci, ja kartupeļi ļoti miltaini un pārāk uzsūc mērci, tad tā iepriekš atšķaidāma ar pienu. Tad kartupeļus ar mērci iepilda cepamā formā, ... »

Kartupeļi ar āboliem

Nomizotus kartupeļus novāra mīkstus sālsūdenī, pēc tam ūdeni nolej un kartupeļus sastampā. Nomizotus ābolus, kam izgriež serdi, izsutina nelielā ūdens daudzumā, sašķaida un ar visu sulu piejauc kartupeļu biezenim. Tad ... »

Kartupeļi alū

Kartupeļus novāra ar visu mizu, noloba un sagriež šķēlēs, pēc tam tiem ļauj mazliet atdzist. Alu uzvāra ar sīpolu, kam pievieno divas nagliņas, un sāli. Tad alū ielaiž novārīto kartupeļu ... »

Gaļas buljonā vārīti kartupeļi

Ar gaļu, smalki sagrieztiem buljona zaļumiem un smaržīgiem pipariem izvāra spēcīgu gaļas buljonu, kurā novāra mīkstus kartupeļus. Kad ēdiens galdā jāpasniedz, klāt pieliek labu devu kapātu pētersīļa zaļumu un 30 ... »

Zivju buljons ar kartupeļiem

Uzliek katliņā 4 litrus auksta ūdens, ieber nomizotus, mazās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, uzliek tiem virsū 1,5 kg notīrītu zivju (lielākās šķērsām sagriež gabalos), un kad putas nosmeltas, pieliek klāt garšvielas ... »

Vēršgaļas buljons ar kartupeļiem

Izvāra vērša gaļas buljonu, izkāš caur sietiņu atsevišķā katliņā kādu daļu viruma un izvāra tajā nomizotus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi mīksti, pielej pārējo virumu pievieno zaļumus.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Cūkgaļas galerts , šašliks , Zivs , Plūmju ievārījums , Gaļas sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Tomāti ar gurķiem želejā. (ekonomiskā)
Dārzeņiem ir jābūt tīriem un pēc iespējas sausiem. Gurķus, tomātus, sīpolus sagriež plānās ripiņās. Tīrā, sausā 1 litra burkā ieber
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
No mazām Kaukāza plūmēm(aliča) var iegūt labu un izskatīgu kompotu. Plūmes ievāc vēl pacietas, bet ar šķirnei raksturīgu krāsu, t.i.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180