Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kūkas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 44 rezultāti


Auzu pārslu pankūkas

Auzu pārslas pārlej ar pienu un atstāj uz laiku (apmēram viena stunda) līdz tās uzbriest. Pēc tam, kad pārslas uzbriedušas pārslām pievieno sakultas olas un nomizotus, rīvētus ābolus vai bumbierus, ... »

Pankūkas ar magonēm un rozīnēm

Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus, visu labi izmaisa. No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm ... »

Kolrābju pankūkas

No miltiem, piena un olām iejauc pankūku miklu un atstāj uz 30 min. lai uzbriest. Kolrābjus notīra, sarīvē, pievieno pankūku mīklai. Sakarsētā taukvielā cep pankūkas. Ēdienu pasniedz pie buljona, zupām.

... »
Kāpostu pankūkas

Kāpostu sasmalcina un vāra nelielā ūdens daudzumā mīkstu. Atslēdz plītiņu pieber mannā un gaida, lai padziest mazliet un piebriest manna. Tad pievieno olas, sāli, maltos piparus un miltus kārtīgi izmaisa ... »

Šveices siera kūkas

Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai mīklas apmali. Kūku apliek ar plānās šķēlēs sagrieztu Šveices sieru, ... »

Pildītas pankūkas (Komm-morgen-wieder)

Sviestu izkausē un samīca gludā mīklā ar miltiem, pienu un sāli, klāt piekuļot 4 olas, un uz pannas sviestā cep pankūkas, apcepot tikai vienu pusi. Pildījumam ceptu vai vārītu teļa ... »

Siera kūkas

Krējumā sakultu sviestu krietni samīca ar miltiem, klāt piejauc berztu sieru un olu, un mīklu naža muguras biezumā uzziež uz plates, 15—20 min. cep krāsnī, tad sagriež gabalos pēc patikas ... »

Buljona kūkas

50 g sviesta sakuļ putās, pieliek olu dzeltenumus, miltus, sāli, piparus, smalki sakapātus pētersīļus, sajauc visu ar saputotu vienas olas baltumu un cep formā vai uz pannas ar 25 g ... »

Olu pankūkas

Sviestu saberž putās un samaisa ar olām, krējumu, miltiem un cukuru, un pēc vajadzības piemet sāli, no mīklas cepj sviestā mazas, gaišbrūnas pankūciņas. Galdā pasniedz ar cukuru un kanēli, ēd ... »

Olu kūkas ar sieru (šveiciešu gaumē)

Pienu, miltus un olas iemīca mīklā, pievieno klāt berztu sieru, līdz mīkla vairs nav pārāk plāna, piemet sāli un taukos uzcepj plā nas omletes

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sālīti gurķi , šķiņķis , medus , mīkla , rutki ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā,
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180