Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kāpostu salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 15 rezultāti


Ziedkāpostu salāti

Ziedu kāpostus sarīvē, tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlēs. Salātu traukā liek kārtu ar tomātiem un kārtu ar gurķiem, pārkaisa ar sarīvētajiem ziedu kāpostiem, liek atkal kārtu tomātu un gurķu, ... »

Burkānu un kāpostu salati

Notīrītus burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē vai arī sagriež salmiņos. Kāpostus saspaida, pievienojot mazliet sāls līdz tie sāk suloties, sīpolu sīki sakapā, visus produktus samaisa, pievieno krējumu, sāli, cukuru.

Tomātu un ziedu kāpostu salāti

Ziedu kāpostus novāra, pievienojot sāli, notecina, adzesē, sadala sīkās daļiņās vai sakapa, sajauc ar majonēzi vai krējumu, sakapātam dillēm. Visu pārlej salātu traukā sakārtotām tomātu šķēlītēm, kuras apkaisa ar sāls ... »

Sarkano kāpostu salāti

Katliņā ielej nedaudz karsta ūdens, pievieno sāli un sasmalcinātus kāpostus, trauku noslēdz ar vāku un kāpostus, sautē, līdz tie kļūst elastīgi. Apsautētos kāpostus novieto uz sieta, atdzesē, tad pievieno citronu ... »

Svaigu kāpostu salāti II

Cietai kāpostu galviņai noņem ārējās lapas, ar nazi atgriež platas šķēles, sasmalcina skaidiņās, ieber traukā. Uzkaisa mazliet sāls, ar tīrām rokām burza, līdz kāposti kļūst mīksti. Kāpostus var pasniegt sajauktus ... »

Skābētu kāpostu salāti ar vīnogām

Vīnogas pārgriež uz pusēm (lielākās sagriež 4 daļās), izņem kauliņus. Skābiem kāpostiem pievieno sagatavotās vīnogas, rīvētu citrona miziņu, pieber cukuru (pec garšas) un samaisa ar eļļu.

... »
Skābētu kāpostu salāti ar rozīnēm

Skābiem kāpostiem pievieno sasmalcinātas rozīnes (iepriekš pārlasa un nomazgā), sarīvētu citrona miziņu, pieber pēc garšas cukuru un samaisa ar eļļu.

... »
Skābētu kāpostu salāti ar papriku un puraviem

Sarkanās paprikas pākstīm izņem sēklotni. Pākstis un puravus sagriež salmiņos un pievieno kāpostiem kopā ar sasmalcinātiem sīpolu lokiem un dillēm. Pārlej ar mērci un pasniedz pec 20 minūtēm.

... »
Skābētu kāpostu salāti ar ķimenēm

Skābētus kāpostus samaisa ar eļļu, pievieno sāli, cukuru un kāpostu sulā uzbriedinātas maltas ķimenes. Kārto traukā un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

... »
Skābētu kāpostu salāti ar eļļu

Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pievieno tiem sasmalcinātus sīpolus un samaisa ar eļļu.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kūkas , eg , galerts , gulašs , sutināti kāposti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai. Pienu
Kartupeļus izvāra ar mizu vai bez tās. Ar mizu vārītos kartupeļus vēl siltus notīra, pārkaisa ar smalku sāli, sasmalcinātiem zaļumiem
Sviestu saputo ar cukuru, pievienojot olu dzeltenumus. Ar mikseri sastrādātiem vai samaltiem kartupeļiem un burkāniem pievieno sviesta un olu masu,
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno labu skābu krējumu, sāli, ķimenes un samīca. Tad izveido ap 100 g smagus konusveida sieriņus,
Sarīvēto kartupeļu masai nospiež sulu. Kartupeļu masai pārlej uzvārītu pienu, izmaisa, pievieno sarīvētos burkānus, sāli. cukuru, olu dzeltenumus un stingri
Jēra gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, piparus, apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē, kam pievienots nedaudz sarīvēta siera. Sakarsētos
Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180