Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "kāpostiem"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 10 rezultāti


Ābolu salati ar skabetiem kāpostiem

Nomazgātus saldskābus ābolus atbrīvo no serdes, sagriež kubiņos un apslaka ar citronu vai cidoniju sulu. Skābētus kāpostus sagriež sīkāk un sajauc ar sagrieztiem āboliem. Eļļai pievieno tomātu pastu, cukuru, sāli ... »

Dārzeņu un augļu salāti ar kāpostiem

Kāpostus sagriež sīkos salmiņos. Ābolus atbrīvo no sēklotnes. Selerijas sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Burkānus un ābolus sagriež salmiņos. Salātus pārlej ar mērci, kuru pagatavo no eļļas, citronu ... »

Vīnogu salāti ar skabētiem kāpostiem

Nomazgātas vīnogas notecina, sagriež 4 daļās, atbrīvo no kauliņiem un samaisa ar sasmalcinātiem skābētiem kāpostiem un ar sarīvētiem burkāniem. Eļļu sajauc ar cidoniju vai citronu sulu, pieber cukuru pēc garšas, ... »

Sivēna Gaļas buljons ar saldiem, sutinātiem kāpostiem

Ņem 1,5 kg sivēna mugurkaula, sakapā pamazos gabaliņos un uzliek vārīties ar aukstu ūdeni, pie tam gaļai jābūt pilnīgi ūdenī. Kad virumam nosmeltas putas, pieliek sāli, 6 piparus un virces, ... »

Vēršgaļas buljons ar skābiem kāpostiem

Uzliek 1 l skābu kāpostu ar 4 l auksta ūdens un 1 kg taukas vērsa gaļas, pieliek sāli, sīpolu un vāra, kamēr gaļa un kāposti mīksti. Tad iemaisa kādu karoti ... »

Vēršgaļas buljons ar baltiem kāpostiem

Sakapātus, nomazgātus vērša kaulus uzliek ar 8 l auksta ūdens vārīt, piemet 2 karotes sāls; uzvāra, nosmeļ putas, pieliek nesa grieztu garās ribas gabalu; vēlreiz nosmeļ putas, pieliek pēc pa ... »

Pildītas kāpostu lapas ar kāpostiem

Kāpostu galviņu nomazgā, uzliek ar ūdeni vārīt, pieliek sāli, novāra mīkstu, izņem ārā, lapas atdala, labās atstāj, sajukušās smalki sakapā, nospiež sulu. Katliņā sviestā sacep smalki sakapātu sīpolu, pieliek sakapātās ... »

Omlete ar ziedu kāpostiem

Ziedu kāpostus sadala daļiņās, noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad tos liek uz pannas vai ugunsdrošā stikla veidnē sakarsētā sviestā, pārlej sakultas olas, kurām pievienots piens un ... »

Makaroni ar ziedu kāpostiem

Makaronus un ziedu kāpostus atsevišķi sālsūdenī novāra mīkstus. Tad sakārto traukā un pārlej ar sabrūninātu sviestu.

... »
Cīsiņi vai sardeles ar skābētiem kāpostiem

Cīsiņus vai sardeles liek karstā ūdenī un vāra, cīsiņus 3-5 minūtes, sardeles 5-10 minūtes. Ilgi nevārīt, jo desiņas saplaisās. Pēc tam desiņas liek dziļākā traukā, pārlej ar ūdeni, kurā desiņas ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēņu zupa , tomāti , pudiņš , Sēņu salāti , Banānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Gurķus labi nomazgā, Ļauj gurķiem apžūt gaisā, tad saliek kārtām ar garšaugiem dezinficētā stikla burkā. Garšaugus izlasa, nomazgā un parupji

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180