Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "jēra gaļa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 11 rezultāti


Jēra gaļas buljons ar dārzeņiem

Virumam ņem cepešam nevērtīgus priekšgabala atgriezumus, kājas vai kakla gabalu. Gaļu uzliek uz uguns ar 4—5 1 auksta ūdens un sāls, kad putas nosmeltas, pieliek pēc patikas sagrieztus viruma ... »

Kartupeļu un jēra gaļas sacepums II

Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, sakarsētās taukvie lās sacep, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, seleriju, pētersīļu saknes un turpina cept, līdz gaļa un dārzeņi mīksti, tad uzkaisa sāli, piparus, iemaisa tomātu mērci, ... »

Kartupeļu un jēra gaļas sacepums I

Kartupeļus notīra, vienu sarīvē, pārējos sagriež šķēlēs. Malto gaļu samaisa ar rīvēto kartupeli un taukvielās saceptiem sīpoliem, pieliek saspiestu ķiploku, olas, sāli, piparus. Kartupeļu šķēles apcep taukvielās. Veidni ietauko, izkaisa ... »

Jēra gala ar dārzājiem

Gaļu sagriež mazākos gabaliņos, apkaisa ar sāli, apcep karstos taukos. Kāļus, kartupeļus, burkānus, pētersīli, seleriju, sīpolu, sagriež, saliek katlā, vienā malā gaļu, otrā saknes: burkānus, kāļus, kāpostus, virsū kartupeļus, saknes ... »

Jēra gaļas plācenīši

Gaļu nomazgā, 1 reizi samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas, sāli, sīpolu, piparus. Vēl reizi samaļ, pielej ūdeni, labi samaisa, samīca. Veido no 200 gr gaļas 2 apaļus plācenīšus. Cep ... »

Jēra gaļas un pupiņu sacepums

Vārītu vai sautētu jēra gaļu samaļ gaļas mašīnā, pieliek sarkanos piparus, garšaugu zaļumus (diļļu, pētersīļu lapiņas) un samaisa. Pupiņu pākstis sagriež gabaliņos, pārlej nedaudz ūdens un tvaiko. Ar sviestu izziestā ... »

Jēra gaļas un rīsu sautējums

Gaļas mīkstumu no ciskas vai muguras gabala sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep, tad liek sautējamā katliņā, pievieno sāli, sarkanos piparus, salmiņos sagrieztus, apceptus sīpolus, burkānus, tomātu biezeni. Pēc ... »

Jēra gaļas un kāpostu sautējums

Gatavo kā jēra gaļas un kāļu sautējumu, kur kāļu vietā liek kāpostus: Gaļu sadala porciju gabalos, ceo uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, ... »

Jēra gaļas un kāļu sautējums

Gaļu sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, ... »

Sautēta jēra gaļa

Jēra gaļu tur garšvielu etiķa marinādē 10-12 stundas. Pēc tam no marinādes izņem, nosusina, ieberzē ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un apcep brūnu. Tad pārlej līdz 1/3 ar ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
piena zupa , ievārījums , skābēti , tomāti , desa ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni,
Ar šo receptes devu var piepildīt apmēram 0,5 litru burku. Svaigas, nepāraugušas gailenes izlasa, nogriež kātiņus, nomazgā, nospiež lieko ūdeni
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās vai smalkās rīves. Pārlej ar mērci, kuru pagatavo no citronu sulas, ogu sīrupa vai cukura

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180