Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gulas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 rezultāti


Gulaša zupa

Gaļu sagriež kubikos, sakarsētā taukvielā apcep brūnu, pievieno ripās grieztus sīpolus, uzkaisa nedaudz piparus, sāli, ķimenes un slēgtā traukā pasautē apmēram 15-20 min., tad pielej karstu ūdeni, pieliek kubiciņos sagrieztas ... »

Liellopu gulašs
Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu, ieliek katlā un ar papriku un ... »
Kartupeļu gulašs

Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu kopā apcep, pievieno buljonu vai ūdeni, sāli, tomātus. Katlam uzliek ... »

Cūkas gulašs.

Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus, liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu. Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, ... »

Vērša gulašs

Gaļu nedaudz apdauza, sagriež gabalos, apcep, katliņā tvaiko, pārlejot pannas atvārījumu. Burkānus, sīpolus, līdz ar gaļu apcep. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej ... »

Gulašs

Gaļas mīkstumam sagriež gabaliņos (20-30 g), liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta, ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
speķa mērce , Galerts , puravu zupa , Vīna mērce , augļu ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst. Iegūto saturu liekam trīslitru
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Izmanto labas kvalitātes jaunas baravikas. Sēnes rūpīgi notīra, nomazgā un nogriež kātus apmēram 2 cm no cepurītes. Mazo sēņu cepurītes
Dzērvenes ar medu un ķiplokiem.
Dzērvenes pārlasa, atlasot bojātās ogas, nomazgā un nosusina. Attīrām ķiploku un sadalām daiviņās, kuras sagriež nelielos gabaliņos. Visu liekam
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180