Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gulas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Gulašs 4.24

Gaļas mīkstumam sagriež gabaliņos (20-30 g), liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni, sāli un sautē. Kad gaļa gandrīz mīksta,...Skatīt recepti

Vērša gulašs 4.27

Gaļu nedaudz apdauza, sagriež gabalos, apcep, katliņā tvaiko, pārlejot pannas atvārījumu. Burkānus, sīpolus, līdz ar gaļu apcep. Mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, salej...Skatīt recepti

Cūkas gulašs. 4.12

Gaļu nogriež no kauliem, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli, uz karstas pannas apcep brūnus, liek katliņā, pielej nedaudz ūdens, vāra mīkstu. Mērci atvāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus,...Skatīt recepti

Kartupeļu gulašs 4.23

Gaļu sagriež gabaliņos, sakarsētā sviestā apcep, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep, pievieno ķimenes, saspiestus ķiplokus un notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Visu kopā apcep, pievieno buljonu vai ūdeni, sāli, tomātus. Katlam uzliek...Skatīt recepti

Liellopu gulašs 4.15

Gaļai nogriež plēvi, cīpslas, atstāj klāt mazliet tauku, sagriež palielos kantainos gabalos un ar mazos kantainos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi apcep uz pannas iebrūnu, ieliek katlā un ar papriku un...Skatīt recepti

Gulaša zupa 4.40

Gaļu sagriež kubikos, sakarsētā taukvielā apcep brūnu, pievieno ripās grieztus sīpolus, uzkaisa nedaudz piparus, sāli, ķimenes un slēgtā traukā pasautē apmēram 15-20 min., tad pielej karstu ūdeni, pieliek kubiciņos sagrieztas...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezputra , burkānu , rupjmaize , Piena mērce , cūka ,
Šodien vārda dienas svin:
Aļģirds, Orests, Oļģerts, Alģis



Noderēs
Pienu ar ūdeni uzvāra, pieber mannu un, nepārtraukti maisot, vāra 10-15 minūtes. Tad pieliek sāli, cukuru, sviestu, uzvāra un samaisa.
Notīrītos asarus parlej ar aukstu ūdeni, uzvara un noputo. Tad pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus un lēni vāra 45-60 minūtes. Ikrus
Bietes nomazgā, notīra un sarīvē. Katliņā izkausē sviestu, pievieno rīvētās bietes un apmaisot viegli apcep, tad pievieno buljonu lai dārzeņi
Gaļu sagriež gabaliņos un sakarsētos taukos katliņā apcep. Tad pievieno paradzēto ūdens daudzumu, pievieno sasmalcinātu sīpolu, mērcētas grūbas un vāra,
Plūmes skābē līdzīgi kā ābolus. Skābēt var visas plūmju šķirnes. Skābē vēl pacietus augļus. Plūmes nomazgā un sakārto dezinficētās stikla
Jēlu olu dzeltenumu kādu stundu kuļ ar galda eļļu, sākumā tikai pa pilienam klāt pilinot, lai mērce nesariktu. Tiklīdz, mērce
Katliņā ielej tomātu biezeni, pievieno sīki sakapātus vai uz smalkas rīves sarīvētus sīpolus un ķiplokus, maltos smaržīgos un melnos piparus,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180