Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "griķu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Griķu biezputra

Griķu putraimus paberzē tīrā drānā, ieber pannā un apmaisot cēpeškrāsnī vai uz liesmas grauzdē dzeltenbrūnus. Ūdeni uzvāra, pieliek sviestu vai augu eļļas, sāli, izkarsētos griķus, uzvāra, trauku noslēdz un ievieto ... »

Griķu miltu pankūkas

Griķu miltiem pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma, kas uzsildīts līdz 30C, un samaisa pašķidru mīklu. Tad pievieno atšķaidītu raugu un mīklu siltā vietā uzraudzē. Atlikušo pienu uzvāra, pievieno kviešu ... »

Griķu un biezpiena sacepums

Noskalotus griķu putraimus liek verdošā ūdenī un vāra gandrīz mīkstus, pievieno pienu, sāli un vāra maisot, līdz putraimi mīksti.

Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu, sarīvētu citrona miziņu vai vanilīnu un ... »
Griķu plācenīši

No atdzesētas biezputras izveido apaļus vai ovālus plācenīšus, apmērcē sakultā olā, tad apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Pasniedz karstus ar sabrūninātu sviestu, skābu krējumu vai brūkleņu ievārījumu.

... »
Griķu biezputra ar pienu

Verdošā ūdenī ber noskalotus griķu putraimus un vāra, laiku pa laikam apmaisot, līdz putraimi pusmīksti. Tad pielej uzvārītu pienu, pieliek pēc garšas sāli un cukuru un vāra, līdz putraimi mīksti.

Griķu ... »
Griķu biezputra irdenā

Griķu putraimus pārlej ar verdošu ūdeni, samaisa, uz sietiņa notecina, ber uz sausas pannas un apgrauzdē gaši brūnus. Ūdeni uzvāra, pieliek sāli, taukus, apgrauzdētus griķus un vāra apmēram 5 minūtes. ... »

Griķu biezputra ar sīpoliem

Vāra irdeno griķu biezputru, gatavai pievieno sasmalcinātus sīpolus, kas apcepti taukos vai kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi, un apmaisa. Pasniedz ar rūgušpienu vai kefīru.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sīpoli , tomatu merce , limonāde , zivju kotletes , gurķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Lai skābēti gurķi būtu labas kvalitātes, nebūtu pārskābuši, ar asu garšu, tie obligāti jāuzglabā zemā temperatūrā 0 - 4°C.
Ar miltiem, remdenu ūdeni, olu, raugu un sāli pagatavo vienkāršu baltmaizes mīklu un noliek rūgt. Pa to laiku izmazgā sviestu,
Ne pārāk mīksti izvārītus kartupeļus notīra, uzmanīgi izņem vidiņus un dobumu piepilda ar sīki sasmalcinātu sēņu masu. Pildījumam sasmalcinātām sēnēm
Sviestu ar cukuru, citrona miziņu puto, pievienojot pa vienai vesalas olas, līdz masa gaiša, caugana, vienveidīga. Tad pievieno aukstā ūdenī
Rabarberus nomazgā, sīki sagriež, liek ūdenī un uzvāra. Tad ļauj ievilkties, nokāš. Šķidrumam pievieno cukuru, raugu un raudzē. Krāsai var
Miltus izsijā, sajauc ar sausu izmaltu biezpienu, iekapā taukvielu, pievieno sāli, visu samaisa, mīklu atdzesē, tad izveltnē, saloka 3
Olas saputo ar cukuru un kuļot pamazām pieber miltus. Iejauc mīklu un uzmanīgi piepilda iepriekš ar sviestu ieziestu veidni, liek

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180