Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gaļas salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Liellopu gaļas salāti ar burkāniem

Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un samaisa. Salātus rotā ar zaļajiem zirnīšiem, cieti vārītu olu ripiņām ... »

Gaļas salāti ar āboliem

Gaļu, nomizotus ābolus, skābus gurķus un cieti vārītas olas sagriež salmiņos un sajauc ar 100 g tatāru mērces, kurai pievienota citrona sula, sāls, pipari un sasmalcināti sīpoli. Salātus liek stikla ... »

Gaļas salāti ar baravikām

Cūkgaļas cepeti, vārītu mēli, papriku un marinētus gurķus sagriež garenos gabaliņos. Baravikas sagriež plānās šķēlītēs. Eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, pipariem, sāli, ketčupu un pievieno majonēzei. Ar šo mērci samaisa ... »

Vistas gaļas salāti

Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Majonēzei pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un ... »

Gaļas salāti

Liellopa cepeti atdzesē, sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt mazos kubveida gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos. Skābētus gurķus nomizo, pārgriež, atdala sēklas un sagriež ... »

Putnu gaļas salāti

Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu putu krējuma vieglums.

... »
Liellopu gaļas salāti

Gaļu griež strēmelēs vai kubiņos, sajauc ar sasmalcinātām pārējām piedevām, pārlej ar garšvielu etiķa un eļļas maisījumu.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
seņu mērce , rabarb , zirņi , gaļas salāti , bešamel ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Vitamīni
Vitamīniem ir ļoti liela nozīme uzturā. Vitamīni organismam salīdzinājumā ar citām uzturvielām vajadzīgi visai niecīgos daudzumos. Tomēr tie
Kāļus nomazgā, nomizo, noskalo un šagriež šķēlēs, sasmalcina strēmelēs. Katliņā sabrūnina cukuru ar sviestu, ieliek iepriekš sagatavotos kāļus, apcep, pievieno
Putraimus noskalo, ar ūdeni vāra mīkstus, speķim nogriež ādu, sagriež četrstūrainos gabaliņos, 2 reizes ar verdošu ūdeni applaucē. piemaisa putraimiem.
Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež plānās šķēlēs pret šķiedrām, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Karstos taukos
Rīsus noskalo, liek verdošā sālsūdenī un vāra, līdz mīksti. Tad ūdeni nolej, rīsus uz sietiņa un notecina un atdzesē. Krējumu
Jaunām dillēm noplūc lapiņas, gluži smalki sakapā un 10 min. vāra ar buljonu, sviestu un sāli. Tad pieliek cukuru, miltus,
Miltus izsijā un sajauc ar garšvielām. Uzvāra sviestu un medu un samaisa ar miltiem. Atšķaida potašu ūdenī(2 karotes) un piejauc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180