Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gaļas salāti"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 7 rezultāti


Liellopu gaļas salāti ar burkāniem

Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un samaisa. Salātus rotā ar zaļajiem zirnīšiem, cieti vārītu olu ripiņām ... »

Gaļas salāti ar āboliem

Gaļu, nomizotus ābolus, skābus gurķus un cieti vārītas olas sagriež salmiņos un sajauc ar 100 g tatāru mērces, kurai pievienota citrona sula, sāls, pipari un sasmalcināti sīpoli. Salātus liek stikla ... »

Gaļas salāti ar baravikām

Cūkgaļas cepeti, vārītu mēli, papriku un marinētus gurķus sagriež garenos gabaliņos. Baravikas sagriež plānās šķēlītēs. Eļļu sajauc ar etiķi, sinepēm, pipariem, sāli, ketčupu un pievieno majonēzei. Ar šo mērci samaisa ... »

Vistas gaļas salāti

Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Majonēzei pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un ... »

Gaļas salāti

Liellopa cepeti atdzesē, sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt mazos kubveida gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos. Skābētus gurķus nomizo, pārgriež, atdala sēklas un sagriež ... »

Putnu gaļas salāti

Sasmalcinātu gaļu, selerijas un ābolus samaisa ar putukrējumu, kam pēc saputošanas pievienota majonēze, garšvielas. Visu uzmanīgi izcila, lai nezustu putu krējuma vieglums.

... »
Liellopu gaļas salāti

Gaļu griež strēmelēs vai kubiņos, sajauc ar sasmalcinātām pārējām piedevām, pārlej ar garšvielu etiķa un eļļas maisījumu.

... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Šokolādes , ola , putraimi , boršč , biete ,
Šodien vārda dienas svin:
Maigurs, Mārica, Māris



Noderēs
 Marinēti tomāti
Veselus, maza izmēra, cietus, sarkanus tomātus nomazgā un sapilda burkās, liekot pa starpām sasmalcinātus garšaugus. 1l burkā var iepildīt 500
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)
Marinēti ķirbji
Ķirbi notīra, izgriež sēklas, sagriež tīkamos gabalos. Ņemam ūdeni un cukuru, kanēli, krustnagliņās un liekam katlā vārīties. Kad sīrups sāk
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām. Sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Vistas pusspārniņu šašliks.
Ņem glāzi, ielej tajā augu eļļu, tad pievieno visas minētās garšvielas un tomātu pastu, kārtīgi sajauc. Noskalo un notecina vistas

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180