Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "gaļas kotletes"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 6 rezultāti


Tītara gaļas kotletes

Nem bļodu un liek iekšā malto gaļu, sasmalcinātus sīpolus, izspiestas caur ķiplokspiedi ķiploka daiviņas, olas, krējumu, rīvmaizi, sāli un piparus. Visu kārtīgi pārmaisa līdz veidojās viendabīga massa. No iegūtās kotlešu ... »

Rīvētu kartupeļu un gaļas kotletes

Tikko sarīvētu kartupeļu masā iemaisa gaļu, sasmalcina tos, saceptus sīpolus, sāli, piparus. Pannā sakarsētos taukos liek ar karoti kotletes un cep no abām pusēm brūnas. Apceptām kotletēm pārlej krējumu, pannai ... »

Liellopa un cūkas gaļas kotletes

Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

... »
Liellopa gaļas kotletes

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež gabaliņos un samaļ gaļas mašīnā. Pēc tam pievieno ūdenī izmērcētu baltmaizi, sasmalcinātus sīpolus un vēlreiz samaļ. Samaltai gaļai pieliek sāli, atlikušo ūdeni un samaisa, līdz gaļa ... »

Truša gaļas kotletes

Gaļas mīkstumu samaļ, pievienojot krējumā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, kausētu sviestu. Sastrādā vijīgu masu, no tās veido kotletītes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā sviestā, pasniedz ar dārzeņu piedevām, mērci.

... »
Putna gaļas kotletes

No kauliem atbrīvotu putna gaļu izmaļ 2 reizes kopā ar sīpolu, izmērcētu baltmaizi. Masai pievieno olu, sāli, piparus vai sarīvētu muskatriekstu, sakapātus pētersīļu zaļumus. No sastrādātās masas veido apaļas vai ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
irbes , Auzu pārslu pankūkas , gurķ , Šokolāde , abolu kompots ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu. Kartupeļiem pieliek olu dzeltenumus, kausētu karstu sviestu vai krējumu, sāli. Mīklu sadala porcijās, katrai vidū iespiež
Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis
Rūpīgi nomazgātus kartupeļus sadursta ar dakšiņu vai vinā galā krusteniski iegriež. Kartupeļus liek uz režģiem vai plāts un stipri sakarsētā
Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un
Rotājumam: notīrītas mandeles, augļi, apvārīti sīrupā. Glazūrai: 50g cukura , 2 ēdk. ūdens. Medu, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu un pienu silda, līdz
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu,
Burkānus sālsūdenī novāra, uz sakņu rīves saēvelē skaidiņās. Baltmaizei nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs, pārlej ar pienu un izmērcē. Tad ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180