Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "dzērveņu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 13 rezultāti


Dzērveņu uzlējums

Dzērvenes pārlasām, nomazgājam un notecinām līdz sausas. Liekam iekšā blenderī un kārtīgi blenderējam līdz ogas visas izšķīst.
Iegūto saturu liekam trīslitru burciņa, apkaisām ar cukuru un uzlejam degvīnu (degvīnu ieteicams ... »

Dzērveņu kompots

Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas. Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad beram katla un pievienojam cukuru, visu apmaisam. Liekam vārīties uz ... »

Sāgo zupa ar dzērveņu sulu

Sāgu uzliek ar 4 l verdoša ūdens un kanēli, un vāra 15 min., pēc garšas pievieno cukuru un dzērveņu sulu. Zupu vēl vāra minūtes piecas, izņem kanēli un tūliņ arī ... »

Dzērveņu limonāde

Dzērvenes izlasa, noskalo, ar koka stampiņu saspaida, pārlej daļu no paradzētā ūdens daudzuma, uzvāra un izkāš. Pārējo ūdens daudzumu kopā ar cukuru un citrona miziņu uzvāra. Tad pievieno iegūto sulu ... »

Dzērveņu saldējums

Dzērvenes saspaida, pārlej ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, atdzesē, lej saldējamās mašīnas veidnē un sasaldē.

... »
Dzērveņu uzpūtenis

Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, mannu un uzbriedina. Masu lej bļodā, atdzesē un ar putu slotiņu puto, līdz masa gaiša, čaugana, pavairojusies ... »

Dzērveņu želeja

Dzērvenes izlasa, noskalo, saspaida un izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un pielej svaigo dzērveņu sulu. Iegūto šķidrumu ... »

Ķirbji dzērveņu sulā

Dzērvenes izlasa, sašķaida, pārlej ūdeni, uzvāra, izkāš, pievieno cukuru un medu. Karstu šķidrumu pārlej skaidiņās sarīvētiem ķirbjiem un ļauj iecukuroties. Pasniedz ar saputotu saldo krējumu.

... »
Dzērveņu ķīselis

Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ūdeni un uzvāra. Tad izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā, pārkaisa cukuru un atdzesē. Pasniedz ar pienu vai saldu krējumu.

... »
Dzērveņu un ķirbju zupa

Dzērvenes izlasa noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Pēc tam izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, skaidiņās sarīvētus vai gabaliņos sagrieztus ķirbjus, garšvielas un vāra, līdz ķirbji mīksti. Tad pievieno kartupeļu ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gurķu salāti , cūka , Biešu salāti , kotletes , vistas gaļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Mazas, jaunas baraviku cepurītes notīra no gružiem, katru cepurīti noslauka ar tīru, slapju drānu un sagriež sloksnītēs. Katliņā uzvāra cūku
Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
Papriku noskalo, iztīra sēklas, sagriež vēlamās strēmelēs. Tomātus un sīpolus sagriež apmēram, kā salātam. Dilles un pētersīļu lapas sasmalcina. Iegūtos
Uzbeku plovs
Rīsus nomazgā un iemērc ūdenī uz apmēram 20 min. Pannā ielej eļļu un kārtīgi izsilda, līdz eļļa sakarsusi pievieno smalki

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180