Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "desiņas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 rezultāti


Desiņas svārkos

Gatavu sviesta mīklu izrullē naža muguras biezumā, sagriež gabalos, apm. pusotra pirksta garumā un divu pirkstu platumā, katrā gabalā ievīsta pa žāvētai desiņai, saspiežot mīklu cieši kopā, vīstoklīšus aptriepj ar ... »

Kartupeju «desinas»

Kartupeļu masai pievieno izkausētu sviestu, olu dzeltenumus, zaļumus, sāli, nedaudz miltu un visu samaisa Masai piedod desas formu, sagriež posmos. Katru «desiņu» apmercē pussakultā olas baltumā, kas atsķaidīts nedaudz ūdens, ... »

Kartupeļu un siera desiņas

Kartupeļu masai pievieno ar olu saputotu margarīnu, sarīvēto sieru, garšvielas. Veido desiņas, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētos taukos vai katlā dziļā tauku peldē.

... »
Desiņas sviesta mīklā

Gatavu sviesta mīklu izrullē , sagriež apmēram 2 pirkstu garos un apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Desiņām novelk ādu uz katra mīklas gabaliņa uzliek desiņu, mīklu aizspiež cieti, liek uz ... »

Desiņas

Gaļu nomazgā, sagriež četrstūrainos gabaliņos, sajauc kopā ar cukuru, sāli, gaļu apsala līdz nākošai dienai. Speķi sagriež mazos gabaliņos, ar karstu ūdeni 2 reizes noplaucē, uzliek uz sieta, lai notekas. ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Kvass , rauga mīkla , cepta , uzpūtenis , kotletes ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Gaļu nomazgā, novelk plēves, sacērt mazos gabaliņos, uz pannas karstā sviestā apcep visas puses brūnas, ieliek katliņā, pārlej buljonu, vāra
Smadzenes novāra, nokāš, noņem plēves, izrīvē caur sietu pieliek sāli, piparus, smalki sagrieztus, saceptus sīpolus. Maizi sagriež plānās šķēlītēs, uz
Notīrītus burkānus un gurķus sarīvē uz rupjās rīves un pārlej ar majonēzi. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Ceptus ābolus un konservētas vai svaigas plūmes izberž caur sietiņu. Iegūto biezeni vēlreiz izberž caur smalku sietiņu, pievieno jāņogu sulu
Biezpienam pievieno olu, sāli, cukuru, kviešu miltus, kartupeļu cieti un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļas bumbiņas, liek verdošā ūdenī,
Kartupeļu masai pievieno sakultu olu, sāli, miltus, no samaisītās mīklas verdošā sālsūdenī izvāra paraugu. Ja klimpa pašķīst, pievieno vairāk miltu.
Notīrītai, noplaucētai kāpostu galviņai atdala lapas, gaļu ar smalki sakapātiem taukiem divreiz samaļ un sajauc ar pipariem, sāli, jēlām olām

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180