Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "desa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 16 rezultāti


Aknu desas un baltmaizes sacepums

Baltmaizei norīvē vai nogriež garoziņu, sagriež šķēlēs vai lieto jau iepriekš sagrieztu, sīpolus sīki sasmalcina un taukvielā sacep, pievieno no apvalka attīrītu aknu desu, sāli, muskatriekstu, visu ātri izkarsē. Ietaukotā ... »

Desas salāti ar sieru

Desu, sieru un gurķus sagriež garenos gabaliņos. Krējumam pievieno majonēzi, diļļu sali un samaisa ar salātiem.

... »
Rīvētu kartupeļu un aknu desas klimpas

Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu. Kartupeļiem pieliek olu dzeltenumus, kausētu karstu sviestu vai krējumu, sāli. Mīklu sadala porcijās, katrai vidū iespiež aknu desas gabaliņu. Liek verdošā, nedaudz sālītā ūdenī un uz ... »

Kartupeļu un gaļas desa

Malto gaļu samaisa ar masā sastrādātiem vārītiem kartupeļiem, pievieno taukvielās seceptus sīpolus, sarīvētu ķiploku, piparus, sāli. Masu pilda labi iztīrītās cūku zarnās vai liek uz ietaukotas pannas, izveidojot desas formu. ... »

Kartupeļu un aknu desas sacepums

Kartupeļos iemaisa taukvielās saceptu sīpolu, izkarsētu aknu desu, 2 sakultās olas, sāli, papriku. Ietauko veidni liek sagatavoto masu, virsmu nolīdzina, tad ar karoti saspiež četrus padziļinājumus. Uzmanīgi pāršķeļot čaulu, padziļinājumā ... »

Desas un kartupeļu sacepums

Ar mizu vārītus kartupeļus notīra un sarīvē skaidās. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem, desas sagriež strēmelēs vai ripiņās. Pusi taukvielu samaisa ar olu dzeltenumiem, pievieno tomātu pastu, sāli, sagatavotos kartupeļus ... »

Kartupeļi ar puraviem un desām

Notīrītus kartupeļus sagriež strēmelēs, rūpīgi nomazgātus puravus posmos. Desas sagriež ripiņās. Kartupeļus un puravus sakarsētā taukvielā apcep, pielej verdošu buljonu vai ūdeni tā, lai produktus segtu. Ieliek desas, piparus, katlam ... »

Putraimu desa

Putraimus noskalo, ar ūdeni vāra mīkstus, speķim nogriež ādu, sagriež četrstūrainos gabaliņos, 2 reizes ar verdošu ūdeni applaucē. piemaisa putraimiem. Atdzisušai putrai pieliek asinis, smalki sagrūstus piparus, majorānu, sarīvētus sīpolus, ... »

Desa (asiņu)

Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu, pilda ne visai cieti cūkas zarnā, karsē 40 min. sāls ... »

Desa ar mēli

Mēli novāra mīkstu, novelk ādu. Cūkas ādiņas novāra mīkstas, izmaļ, ieber asinīs, pieliek sāli, piparus, majorānu. Mēli ietin plāni sagrieztā speķī. Sagatavoto masu un mēli pilda ne visai cieti cūkas ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
rauga mīkla , Vārīts zandarts , cepama mīkla , paprika , vista ,
Šodien vārda dienas svin:
Anda, Andīna



Noderēs
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Galda bietes nomazgā un novāra. Novārītajām bietēm vēl jābūt nedaudz cietām. Tad bietes nomizo un sagriež gabaliņos ar robaino dārzeņu
kraukšķīgie salāti ziemai
Ņem svaigus dārzeņus - bietes, burkānus, sīpolus, kabačus, ķiplokus visu nomizo, notīra un sagriež sev tīkamās šķēlēs, gabalos. Iepriekš sagatavotās
Brūklenes pārmazgā un nosusina, ber trīslitru burciņā un ar stampu piestampā lai odziņas pārplīstu. Tad uzber cukuru un uzlej degvīnu.
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām. Sēnes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180