Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "cukgaļa"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkgaļas galerts 4.37

Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra. Putas...Skatīt recepti

Cukgaļas galerts 2 4.20

Sivēna gaļu sagriež glītos gabaliņos, sacērt kājas, uzliek kopā ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej pirmo ūdeni ar visām putām, noskalo gaļu. pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli,...Skatīt recepti

Cūkgaļas galerts 1 4.05

Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomazgā. Tad gaļu liek...Skatīt recepti

Kartupeļu un žāvētas cūkgaļas piena zupa 4.24

Cauraugušu cūkgaļu sagriež sīkos gabaliņos, liek katlā, pievieno sasmalcinātu sīpolu un sacep, līdz sīpols caurspīdīgs, tad pielej verdošu ūdeni. Burkānu notīra, sagriež ripiņās vai kubveida gabaliņos, liek zupā. Kartupeļus notīra,...Skatīt recepti

Cūkgaļas buljons kurzemnieku gaumē 4.27

Gaļu sagriež gabalos, nomazgā un uzliek vārīties sālsūdenī. Smaržīgos piparus liek klāt vārīties knupītī. Dārzeņus notīra un glīti sagriež. Kad gaļai āda jau jūtami mīksta, smaržīgos piparus izņem laukā un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
desas , seņu mērce , kartupeļu un , siera salāti , līdakas ,
Šodien vārda dienas svin:
Jana, Johanna, Hanna



Noderēs
Olas sakuļ ar sāli, pieber miltus, ar dakšiņu izmīca, līdz rodas birzumi, kurus sviestā mazliet apcep un 8—4 m.
Uzvāra ābolu sulu, pievieno tai cukuru pēc garšas, sviestu, nomazgātas rozīnes un pārmaisot pieber mannu. Maisot izvāra biezputru, trauku noņem
Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu
Noskalotas, notīrītas ērkšķogas liek ūdenī, pievieno cukuru, garšvielas un vāra, līdz ogas pa daļai izšķīdušas, pievieno kartupeļu cieti un vēlreiz
Miltus izsijā uz mīklas dēļa, sajuc ar rīvmaizi, masā sastrādātiem kartupeļiem un cukuru. Ar nazi iekapā margarīnu, pievienojot sakultu olu,
Gurķus sagriež, sarīvē burkānus, ķiploku var saspiest var sagriest, liek stundu suloties. Tad liek burkās un karsē, līdz gurķi maina krāsu. Autors:
Fileju samaļ un pievieno krējumu, olu, sāli, pienā izmērcētu baltmaizi, atsevišķi apceptu smalki grieztu sīpolu, piparus. No masas veidotās

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Citronam noberž ar cukurgraudiem mizu, cukuru aplej ar auk­stu vīnu un citrona sulu un izšķīdina, caur astru sietiņu pielej ūdenī
Aukstā ūdenī nomazgātas kaltētas ābolu šķēles novāra mīkstas ar ūdeni un apelsīnu sulu, ābolu šķēles sašķīst nedrīkst. Tad ābolu šķēles izņem
 Rīsus noskalo vairākos ūdeņos, noplaucē ar verdošu ūdeni, uz­liek uz uguns ar aukstu ūdeni un stundu laika vāra, nemaisot, uz
Pienu vāra 10 min. ar cukuru un  noberztu citrona mizu, un kad piens atdzisis piejauc citronsulu, želatīnu, ko uzvāra ar
Paniņas sajauc ar cukuru un sakuļ putās, piejauc ar ūdenī uzvā­rītu želeju, citronsulu un citrona mizu. Šķidrumu iepilda ar aukstu

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180