Sadarbība
Remonta darbi
Dzīvokļa remonts
Mājas remonts
Remonta darbi

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "cūkgaļas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 5 gatavošanas paņēmieni:

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Cūkgaļas galerts 4.37

Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gabali būtu apsegti, un lēni vāra. Putas...Skatīt recepti

Cukgaļas galerts 2 4.20

Sivēna gaļu sagriež glītos gabaliņos, sacērt kājas, uzliek kopā ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej pirmo ūdeni ar visām putām, noskalo gaļu. pārlej jaunu ūdeni, pieliek vircas, sāli,...Skatīt recepti

Cūkgaļas galerts 1 4.05

Garšvielas Izvēlas jaunu, vidēju treknu sivēna gaļu. Galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes un nomazgā. Kājas pārcērt un arī sānu un plecu gabalu sadala sīkāk un nomazgā. Tad gaļu liek...Skatīt recepti

Kartupeļu un žāvētas cūkgaļas piena zupa 4.24

Cauraugušu cūkgaļu sagriež sīkos gabaliņos, liek katlā, pievieno sasmalcinātu sīpolu un sacep, līdz sīpols caurspīdīgs, tad pielej verdošu ūdeni. Burkānu notīra, sagriež ripiņās vai kubveida gabaliņos, liek zupā. Kartupeļus notīra,...Skatīt recepti

Cūkgaļas buljons kurzemnieku gaumē 4.27

Gaļu sagriež gabalos, nomazgā un uzliek vārīties sālsūdenī. Smaržīgos piparus liek klāt vārīties knupītī. Dārzeņus notīra un glīti sagriež. Kad gaļai āda jau jūtami mīksta, smaržīgos piparus izņem laukā un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābēti , piena mērce , Siera maizītes , gulas , kabacu ,
Šodien vārda dienas svin:
Strauta, Grieta



Noderēs
Olas ieliek verdošā ūdenī un 3 m. vāra uz ātras uguns, tad ieliek aukstā ūdenī, un atdzisušas noloba. Krējumam pieliek
Emaljētā pannā sakarsē taukvielu, pievieno sagrieztus sīpolus, sacep caurspīdīgus, ieliek biezās šķēlēs sagrieztus tomātus, pievieno sāli, pasautē. Olas sakuļ, pievieno
Nomazgā pāris kāļu svaigu reņģu, uzliek ar 4 l auksta ūdens. Kad putas nosmeltas, pieliek sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu,
Karstā buljonā vai ūdenī liek nomazgātus rīsus. Notīrītus burkānus griež kubiņos, sīpolus sasmalcina, apcep taukvielā, pieliek zupai. Kartupeļus griež gabaliņos,
Krustnagliņas ir tropiskā krustnagliņu koka izkaltētie ziedpumpuri. Visvairāk krustnagliņas lieto augļu un dārzeņu marinādēm. Pietiek pāris krustnagliņu, lai marināde iegūtu spēcīgu
Biezpienu samaisa ar olu dzeltenumiem, kartupeļu masu, sāli, ķimenēm un tik daudz miltiem, lai izceptie plācenīši labi turētos kopā. No
Notīra un pāršķeļ pušu lielāku teļa galvu (vai divas mazākas galvas), smadzenes un mēli izņem laukā, uzliek vārīties ar karstu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180