Sadarbība
Šampūns pret matu izkrišanu
RichHenna Gold
i veikals TikaiTev

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "cūkas gaļas"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 8 rezultāti


Rullētais cūkas galas sitenis

Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, baltmaizi sagriež četrstūrainos gabaliņos, gaļai liek virsū baltmaizi, 1 ēdamkaroti skābu kāpostu, satin (kā pildītas pankūkas), sasien, apcep uz pannas karstos taukos ... »

Liellopa un cūkas gaļas kotletes

Gatavo tāpat kā liellopa gaļas kotletes.

... »
Cūkas gaļas plācenīši

Liesu vai vidēji treknu cūkas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno apceptus sīpolus, sāli, ūdeni un samaisa. No sagatavotās masas veido apaļus plācenīšus apmēram 1 cm biezumā, apviļā kviešu miltos vai ... »

Cūkas gaļas un kartupeļu sacepums

Cūkas gaļu svaigu, sālītu vai dūmotu sagriež mazos, garenos gabaliņos, liek uz pannas un apcep. Sīpolus, sēnes (sālītas sēnes iepriekš mērcē) sasmalcina salmiņos un kopā ar gaļu maisot cep 5-10 ... »

Cūkas gaļas, kartupeļu un sēņu sautējums

Gabaliņos sagrieztu cūkas gaļu (dūmotu vai sālītu) kopā ar sasmalcinātiem puraviem, sēnēm apcep, pieliek sāli, pārlej ūdeni vai buljonu un sautē. Kad gaļa pusmīksta, pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un sautē, ... »

Cūkas gaļas un plūmju sautējums

Cūkas gaļas mīkstumu sagriez gabaliņos (50g.), liek uz pannas sakarsētos taukos un strauji apcep brūnus. Tad gaļai pievieno sagrieztus sipolus, tos apcep, pieliek tomātu biezeni un vēl dažas minūtes cep. ... »

Cūkas gaļas cepetis

Cepetim piemērotākais ir šķiņķis, muguras vai plecu gabals. Sagatavotu gaļu ieberzē ar sali un liek cepešpannā ar ādas pusi uz leju, ielej nedaudz ūdens un ievieto cepeškrāsnī. Kad cepetis kļuvis ... »

Cūkas gaļas filejs ar plumem

Vīnu, cukuru, citrona sulu, krustnagliņas un žāvētās plūmes uzvāra, patur karstumā 10 minūtes. Plūmes izņem, atbrīvo no kauliņiem. Fileja gabalu gareniski pa vidu iegriež. Griezumā ievieto plūmes, fileju saspiež kopā ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
vīna mērce , Ābolu zupa , gurķi , ez , cepti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns. Labākos gaļas
Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs, taukvielās apcep brūnus, pārkaisa ar sāli, rīvētu sieru un apmaisot karsē, līdz siers izkusis. Kartupeļus liek
Riekstu kodolus smalki sakapā. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, iemaisa verdošā krējumā un kuļ uz uguns, līdz viss bez viršanas
Kartupeļus un kabačus notīra, kartupeļus sagriež stienīšos, kabačus sagriež plānās šķēlītēs, liek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pievieno sāli, izvāra
Mandelēm uzlej verdošu ūdeni, lai viegli nolobītos miziņa. Notīrītās mandeles samaļ vai sarīvē. Pienu uzvāra, pievienojot cukuru, vaniļu, sagatavotās mandeles
125 gr. sviesta, 125- 150 g cukura, mazliet sāls, 200 gr. kviešu miltu, 30 gr. mannas, 30 gr. kaartupeļu cietes,
Ūdenī apvārītus plučus( sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plucus un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180