Sadarbība
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "burkānu"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 37 rezultāti


Kartupeļu un burkānu biezzupa

Noskalotus, notīrītus burkānus sīki sarīvē, liek vārīties karstā buljonā, pievieno notīrītus, iepriekš sagrieztus kartupeļus un vāra, kamēr burkāni un kartupeļi ir mīksti, tad izberž caur sietu, pievieno sviestā saceptus, ar ... »

Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums

Burkānus noskalo, notīra, sagriež kubiciņos. Katliņā izkausētā sviestā ievieto burkānus un uz apcep, tad pielej karstu ūdeni, katlam uzliek vāku un burkānus sautē uz lēnas uguns. Kad burkāni ir ... »

Burkānu biezenis

Burkānus izvāra nemizotus, nomizo, sagriež un ar ūdens un taukvielas piedevu sautē līdz burkāni ir mīksti. Burkānus sasmalcina mikserī, pievieno atsevišķi notīrītus, novārītus, nokāstus un masā sastrādātus kartupeļus, karstu ... »

Burkānu un kāpostu salati

Notīrītus burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē vai arī sagriež salmiņos. Kāpostus saspaida, pievienojot mazliet sāls līdz tie sāk suloties, sīpolu sīki sakapā, visus produktus samaisa, pievieno krējumu, sāli, cukuru.

Burkānu un mārrutku salati

Notīrītus, kārtīgi nomazgātus un uz rīves skaidiņās sarīvētus burkānus samaisa ar sarīvētiem mārrutkiem, pielej etiķi, pieliek cukuru, sāli pēc garšas un liek taukā. Pārlej ar krējumu un apkaisa ar zaļumiem.

Burkānu, ābolu un seleriju salati

Dārzeņus notīra sarīvē, ābolu nomizo un sarīvē, uzlej krējumu vai majonēzi, izmaisa, pēc garšas pieliek sāli un cukuru.

... »
Burkānu salāti ar kolrābjiem

Burkānus un kolrābjus sarīvē uz rupjās rīves, salātus sagriež strēmelītēs. Visu samaisa, liek salātu trauka, pārlej ar olu majonēzi. Pēc vēlēšanas var pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem.

... »
Burkānu salāti ar selerijām un puraviem

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, ābolus un puravus sagriež garenos salmiņos, selerijas sakni sarīvē uz smalkas rīves. Pārlej ar garšaugu majonēzi, kurā iemaisa uzbriedinātās maltas ķimenes (1 tējkaroti), un samaisa. ... »

Burkānu salāti ar āboliem un selerijām

Burkānus un ābolus sarīvē uz rupjās rīves, selerijas sakni sarīvē uz smalkās rīves. Visu samaisa un pārlej ar augļu majonēzi.

... »
Burkānu salāti ar seleriju

Uz smalkās rīves sarīvētu selerijas sakni apslaka ar citronu vai cidoniju sulu un pēc garšas pārkaisa ar cukuru un sāli. Pec 10 minūtēm pievieno uz rupjas rīves sarīvētus burkānus, samaisa ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
buljons , biezpiens , burkānu salāti , plūmju kompots , marinēti tomāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Andis, Zeltīte



Noderēs
Vistu notīra, nosvilina, izņem iekšas, noņem ādu, gaļu ar maizi, sāli, kausētu sviestu, olu dzeltenumu, izmaļ, pieliek saputotus olu
Pupiņas samaļ, samaisa ar kartupeļiem, olu dzeltenumu sakapātiem garšaugiem, pieliek sāli. No masas izveido veltnīšus, tos apviļā pussakultā ar ūdeni
Biezpienam pievieno skābu krējumu, olu, sāli, ķimenes, samaisa, līdz masa vijīga. Baltmaizei norīvē garoziņu, sagriež vidēja biezuma šķēlītēs, pārziež ar
Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ūdeni un uzvāra. Tad izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā,
Notīrītus, noskalotus kartupeļus tīrā drānā nosusina, sagriež stienīšos vai plānās šķēlītēs, liek pannā sakarsētās taukvielās un cep, ik pa brīdim
Putraimus noskalo, ar ūdeni vāra mīkstus, speķim nogriež ādu, sagriež četrstūrainos gabaliņos, 2 reizes ar verdošu ūdeni applaucē. piemaisa putraimiem.
Iepriekš labi sagatavotu dūju izvāra gatavu ar liellopa pakal-stibu, zaļumiem un sparģeļu mizām. Māla podā noplucinātas grūbas (vai rīsus) novāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Marinēti gurķi (bez pasterizēšanas)
1) Tīrā, sausā 3L burkā liek iekšā upeņu, ķiršu lapas, diles, ķiplokus. 2) Liek burkā tīrus nomazgātus gurķus, kam nogriezti galiņi. 3)

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180