Sadarbība

Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Meklēšana

Teksts
Meklēšanas kritērijs
Meklēšanas kritērijs

Receptes ar: "burkāni"

rezultāti no 1 līdz 10

Kopā atrasti 22 rezultāti


Sautēti burkāni ar rīsiem

Noskalotus, notīrītus burkānus sagriež ripiņās, katliņā sakarsētā sviestā nedaudz apcep, pieliek iepriekš noskalotus rīsus, pārlej ar karstu buljonu, pieliek sāli pēc garšas, aizvākotā traukā sautē mīkstus. Traukā sakārtotu ēdienu pārkaisa ... »

Sviestā cepti burkāni

Nomazgātus, nomizotus burkānus sarīvē, liek katlā, kurā iepriekš sakarsēts sviests, apmaisot cep, līdz burkāni sāk mainīt nedaudz krāsu, pielej nedaudz buljona un aizvākotā traukā, apmaisot, sautē līdz burkāni ir mīksti, ... »

Sautēti burkāni ar sīpoliem

Burkānus nomazgā, notīra, sagriež kubiciņos. Katlā iepriekš sakarsētā sviestā apcep burkānus un sasmalcinātus sīpolus, šķidrumam pielej mazliet buljona un sautē līdz burkāni top mīksti. Mīkstos burkānus uztumē ar pienā samaisītiem ... »

Glazēti burkāni

Sviestu uz pannas izkausē, tam pievieno medu un nelielās ripiņās sagrieztus burkānus, pievieno nedaudz ūdeni un pēc garšas sāli. Pannu noslēdz ar vāku un burkānus sautē līdz mīksti, izsautētiem ... »

Burkāni mērcē

Burkānus nomazgā, nomizo, noskalo un sagriež gabaliņos. Katlā izkausē daļu no sviesta, ieliek sagatavotos burkānu gabaliņus, maisot apcep, pielej nedaudz ūdens vai buljona, pieliek sāli, cukuru un aizvākotā traukā izsautē ... »

Sautēti burkāni ar sviestu

Burkānus nomazgā, nomizo, noskalo un sagriež vienāda lieluma gabaliņos, lai sautēšanas procesa tie vienmērīgi gatavotos. Katlā izkausē sviestu, ieliek sagatavotos burkānu gabaliņus, maisot apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, ... »

Selerijas ar burkāniem

Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad ... »

Liellopu gaļas salāti ar burkāniem

Liellopu gaļu, kartupeļus, burkānus, selerijas un gurķus sagriež salmiņos, sajauc. Majonēzei pieliek sinepes, citronu sulu, sāli, piparus, pārlej salātiem un samaisa. Salātus rotā ar zaļajiem zirnīšiem, cieti vārītu olu ripiņām ... »

Skābētu kāpostu salāti ar burkāniem

Burkānus sarīvē skaidiņās un pārlej ar nedaudz saldinātu jāņogu vai upeņu sulu. Kad sula ievilkusies, burkānus samaisa ar kāpostiem, liek traukā un pārlej ar putukrējuma majonēzi.

... »
Augļu salāti ar burkāniem

Ābolus atbrīvo no serdes un sagriež nelielos kubiņos. Ķiršiem izņem kauliņus un pārgriež uz pusēm. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Salātu lapas saplucina. Visus komponentus aprasina ar citronu vai cidoniju ... »

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Spāņu gaumē , Šašliks , olas , kabač , zaķis ,
Šodien vārda dienas svin:
Doloresa, Aleksandrs



Noderēs
Sālītas sēnes
Sālīšanai var Izmantot dažādu sugu sēnes. Parasti vienā grozā sasēņo dažādu sugu sēnes, kuras tad arī iesāla kopā, jo sēnes
Sarkanos tomātus nomazgā un sagriež plānās šķēlēs. Ziedu kāpostus, burkānus, puravus un baltās saknes (selerijas un pētersīļus) nomazgā, notīra un
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Kāpostu marinēšana burciņās
Nomazgājam kāpostu, noņemam augšējās lapas, izgriežam serdeni (kacenu) un smalki sagriežam. Nomazgājam burkānus, nomizojam, un sarīvējam. Liekam visu traukā un
Sēnes novāra, tad nolej lieko ūdeni, nospiež un sajauc ar sāli un cukuru, kā arī, rupji sagrieztieām dilēm un ķiplokiem.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.
Mintāja fileja krējuma mērcē
Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā. Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Populārakie

Labas kvalitātes nepāraugušus gurķus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina. Receptē dotos garšaugus attīra no bojātām lapām un stiebriem, nomazgā un nosusina. Dillēm
Rīsus nomazgā, tīrā drānā paberzē, liek katlā sakarsētā taukvielā un maisot karsē, līdz rīsi kļūst caurspīdīgi, pārlej ar verdošu buljonu,
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar

Produktu masa

Produkts Litrs Tējkarote Ēdamkarote Tējas gl.
Ūdens 1000 5 18 250
Eļļa 860 5 20 240
Etiķis 1000 5 15 250
Cukurs 800 10 25 230
Pūdercukurs - 10 25 180